Pentru femeia secolului XXI, care ar suporta orice durere doar ca să scape de cuticula inestetică, designerii au venit cu o soluție: Cuticle Art-ul sau tatuajul cuticulei. Acest trend vine să revoluționeze percepția noastră despre manichiură și să ne demonstreze că merită să avem o atitudine diferită față de această parte problematică a unghiei - cuticula. Cum puteți decora unghiile după tehnica respectivă, vă spunem mai jos.

Noul trend, dictat de fashioniști, nu mai declară război cuticulei unghiilor, ci din contra, se srăduie să o scoată în evidență. Tatuajul cuticulei este o tendință proaspătă, menită să atragă tot mai multe adepte și asta, pentru că este, în același timp, un tatuaj temporar și un element de design al manichiurii.

foto: radnails.com

foto: radnails.com

Amatoarele acestui trend au dreptate: tatuajul cuticulei evidențiază foarte bine această zonă și atrage privirile spre unghii, care trebuie să fie îngrijite impecabil. Tatuajele temporare sunt ideale pentru femeile care ezită să încerce tatuajele permanente și au obosit de manichiura tradițională.

foto: radnails.com

foto: radnails.com

Tatuajul cuticulei este recunscut, în străinătate, ca și „cuticle art” (arta cuticulei) și este un element al Nail Art-ului. Bidisha Das, expertă în domeniu, a mărturisit că tatuajul cuticulei este, de fapt, o extensie a Nail Art-ului. „Da, tinerii preferă aceste desene temporare, ușor de aplicat pe suprafața cuticulei, însă, chiar dacă sunt făcute acasă, tinerii trebuie să fie foarte atenți la plasamentul acestora. Odată aplicat, tatuajul cuticulei va rămâne pentru două-trei zile”, spune Das.

foto: getthegloss.com

foto: getthegloss.com

Cuticle Art a fost conceput în premieră de către designerii companiei Rad Nails, care au elaborat primele tatuaje temporare, dedicate decorării cuticulei. În timp ce unele modele chiar sunt tatuate, altele reprezintă simple stickere, care completează extrem de frumos manchiura clasică. Fashionista își poate poate activa toate eforturile iși toată creativitatea pentru a atrage toate privirile!

foto: ricostruzioneunghietorino.com

foto: ricostruzioneunghietorino.com

Amatoarele de Cuticle Art care nu au posibilitatea să găsească stickerele personalizate, se pot bucura de tatuajele mici, create cu propriile mâini. Folosind o perie extrem de subțire, îți poți tatua cuticula de una singură.

foto: pedicure.com

foto: pedicure.com

Încearcă să fii chic, diferențiază-te!

Distribuie articolul: