Mariana Siverenco este sexolog de specialitate și a rupt gura târgului cu un vlog în care povestește multe despre diverse aspecte ale vieții de cuplu, combate mituri și vine cu recomandări concrete pentru cuplurile care doresc să-și îmbunătățească viața sexuală. Mariana Sivirenco este invitata care va ține un discurs la „Pijamas in the Pub”, vorbindu-ne despre cum ne ajută jucăriile erotice în pat.

Sexologul este invitatul partenerului petrecerii, rețeaua de magazine Darwin, care pune la dispoziție mai multe tipuri de jucării pentru maturi. Vă invităm să vedeți mai jos un episod din sex-vlogul Marianei Sivirenco.

Vezi și: Când te-ai delectat ultima dată cu cele mai delicate produse italienești și vinuri alese din cramele Cricova?

Îți reamintim că Petrecerea în Pijamale by EA.md a ajuns la ediția a V-a. De această dată avem susținerea Clincii Adler Medical, care ne-au promis masaj pentru toate participantele, dar și noutăți din medicină racordate la cele mai actuale necesități ale femeilor. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică NaturalăCricovaDarwinDaria RoomEquilibraCasa RinaldiBunătăți de la Marika, Schweppes.

Mai pe scurt, rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate.

 

Vezi și: Vom învăța să ne rujăm legate la ochi și vom primi fiecare câte un masaj! Ce surprize mai ascunde Pijamas in the Pub