Un filmuleț de 2 minute a devenit viral pe Internet, fiind apreciat de către internauți ca fiind dintre cele mai emoţionante clipuri de acest gen, care au existat văzut până acum.

Filmul arată că dragostea unei mame este cea mai pură şi necondiţionată formă de iubire din câte există pe această lume, însă, din păcate, nu toţi copiii se pot bucura de acest minunat privilegiu.

Copiii orfani sunt vulnerabili şi în cele mai multe cazuri nu au pe nimeni care să aibă grijă de ei. Lângă ei nu este mama care să-i întrebe cu vocea ei blândă dacă le este foame, dacă sunt bolnavi sau dacă îi plouă.

Practic, niciunul dintre ei nu îndrăzneşte să spere la o casă sau la o familie iubitoare.

Ei sunt loviţi din punct de vedere emoţional de prea multe ori şi nu mai au nici puterea să creadă că la un moment dat îi va păsa cuiva îndeajuns de mult încât să poată avea grijă de ei.

Urmărind acest scurt filmuleţ şi gândindu-mă la cât de mult înseamnă o mamă, îmi vin în minte cuvintele marelui nostru scriitor Ion Creangă care a contemplat-o, poate, mai bine decât oricine în capodopera sa Amintiri din copilărie:

“Aşa era ea mama în vremea copilăriei mele, plină de minunăţii, pe cât mi-aduc şi eu aminte. Şi-mi aduc bine aminte, căci braţele ei m-au legănat când îi sugeam ţâţa cea dulce şi mă alintam la sânu-i, gângurind şi uitându-mă în ochii-i cu drag! Şi sânge din sângele ei şi carne din carnea ei am împrumutat şi a vorbi de la dânsa am învăţat.”

Sursa: livebiz.ro

Distribuie articolul: