Ne apropiem cu pași grăbiți de Ziua Îndrăgostiților. Și de această dată vinăriile din țară vin cu cele mai frumoase idei de a petrece această zi într-un cadru romantic.

O vinărie, un chateau sau un castel ar fi cel mai potrivit loc pentru a celebra dragostea. Dacă nu ați reușit încă să planificați ceva deosebit, Winetours Moldova, vine cu o selecție de oferte speciale.  Rezervarea pentru aceste evenimente este obligatorie, iar numărul de locuri disponibile este limitat.

Cină romantică la Castel Mimi

În premieră, aveți ocazia să sărbătoriți ziua inimilor într-un local istoric, cu bucate rafinate și vinuri alese, și cu muzică live la saxofon. Pe 14 februarie, sunteți invitat să surprinde-ți persoana iubită cu o cină romantică la Castel Mimi.

Mai mule detalii găsiți aici.

Ziua Îndrăgostiților la Chateau Purcari

  Cu siguranță jumătatea Dvs merită ceva cu adevărat deosebit, de aceea Vinăria Purcari vă propune o călătorie palpitantă, priveliști îmbietoare și o ambianță luxoasă. Toți cei prezenți la sărbătoare vor fi ghidați prin lumea miraculoasă și senzuală a vinurilor la Château Purcari, iar papilele lor gustative vor fi seduse cu un meniu afrodiziac. Și pentru a întregi acest cadru romantic, Kătălina Rusu va susține un program artistic de excepție.

Pentru o experiență plină de eleganță și rafinament, puteți alege unul dintre cele 2 pachete propuse, cu cazare la vinărie sau fără.


Mai mule detalii găsiți aici.

O cină la Chateau Vartely 

Pentru cina de St Valentine’s, echipa de la Chateau Vartely a pregătit un eveniment distins, oferind un meniu romantic tuturor îndrăgostiților, care va crea momente deosebit de aromate pe parcursul serii. Doar în această zi veți putea beneficia de o ofertă specială la serviciile de cazare în elegantul hotel de la vinărie.

Mai mule detalii găsiți aici.

Autor: Veronica Tomescu, www.winetours.md.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: