Trupa SPACE a intrat în competiția Românii au Talent cu mult succes. Dansatorii au impresionat juriul, iar Andra a declarat că i s-a făcut pielea de găină după evoluția moldovenilor. Iată ce au reușit basarabenii de la Space în semifinala acestui concurs.

După evoluarea Trupei de dansatori din Republica Moldova, Andra s-a ridicat în picioare și i-a aplaudat pe baaceștia. SPACE a realizat un show împletit cu dans, după piesa lui Smiley „Acasă”. Trupa Space, al cărei coregraf este Lilian Cărăuş, de la “Dansez pentru tine”, a emoţionat toți membrii juriului, lăsându-i aproape fără cuvinte.

Space

„A revenit pielea de găină la Românii au Talent – felicitări pentru asta, felicitări pentru coregrafie! Vreau neapărat să vă văd în finală”, a spus Andra. În final, atunci când a fost rugată să aleagă dintre dansatorii basarabeni și un număr de umor, Andra a votat pentru Space.

 

 
„Mi-a plăcut enorm, Lilian, s-a adresat Mihai Petre coregrafului Space. Dacă tu ai gândit asta de la început până la sfârșit, atunci 50 la sută este meritul tău. Este cel mai bun spectacol de la Românii au Talent pe care l-am văzut până acum. Îmi plăcea atât de mult că simțeam nevoia să vă mulțumesc, dar vroiam să se termine pentru ca să vă văd aici, în față, să vă admir familia frumoasă care crează aceste povești frumoase”, a declarat Mihai Petre după evoluția trupei din semifinală. Dincolo de aceasta, atunci când a trebuit să aleagă la decizia juriului, Mihai Petre a votat pentru Raoul Gheba, celălalt pretendent la un loc în finala marelui show.
 
Space
 
Space
 
„Momentul lor a transmis emoție și ne-a demonstrat că ideile sunt tot ceea ce contează!”, a declarat cel de-al treilea membru al juriului, Andi Moisescu. În final, atunci când a trebuit să decidă, Andi a votat tot cu umoristul Raoul Gheba. Astfel, Basarabenii din Space nu merg în finala showlui de talente.
 
Space

Distribuie articolul: