Acestea sunt vedetele ale căror ținute le-am admirat în acest an și care ne-au cucerit prin eleganță și stil.

Jennifer Lawrence, într-o ținută Dior

Jennifer și-a câștigat Oscarul (pe merit) îmbrăcată într-un Dior Couture care va intra în istorie drept rochia în care s-a impiedicat actrița pe scări când se ducea să îți primească trofeul. Nu doar că a fost seara ei, dar rochia, premiul și felul atât de elegant și de nonșalant în care și-a revenit după incident, o fac pe Jennifer Lawrence câștigătoare la această categorie.

elle.ro

Naomi Watts, intr-o ținută Armani Prive

Rochia metalică pe care a purtat-o Naomi Watts la Premiurile Oscar a întors toate capetele. Să fi fost strălucirea ei, să fi fost croiala de vină, sau felul in care Naomi a arătat toată seara?

elle.ro

Angelina Jolie, într-o ținută Ralph & Russo

Chiar dacă alegerile ei vestimentare sunt în mod normal monocrome și relativ plictisitoare, nu putem să îi cerem Angelinei să fie și un reper de stil atunci când pășește pe covorul roșu. Nu putem să nu remarcăm cât de bine îi vine ținuta semnată Ralph & Russo pe care a purtat-o la Berlin.

elle.ro

Nicole Kidman, într-o ținută Dior

Când îi reușește, lui Nicole Kidman îi reușește foarte bine. Iar rochia Dior pe care a purtat-o la Cannes este fără doar și poate o reușită de proporții. Sigur că trebuie să ai 1.80m și să arăti ca o zeiță ca să porți cu succes această rochie couture, dar cine stă sa se mai uite la astfel de detalii?

elle.ro

Sandra Bullock, într-o ținută Alex Perry

Sandra Bullock a ajuns la sedinta foto de la Veneția, unde promova Gravity, cu o salupă și îmbrăcată într-o rochie colorată semnată Alex Perry. Așa că apreciem de două ori mai mult felul în care arată actrița după cursa prin lagună.

elle.ro

sursă: elle.ro

Distribuie articolul: