Toate femeile visează să poarte măcar o dată în viață rochiile vedetelor de pe covorul roşu. Dar până una-alta, ne place să admirăm ținutele haute couture și să pescuim idei pentru noi rochii. Așa că în acest articol îţi prezentăm câteva dintre cele mai apreciate ţinute de la Premiile Oscar din acest an, de la care a-i putea să te inspiri. Una dintre actriţele care au primit cele mai multe laude a fost Gwyneth Paltrow. Ea a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă cu pelerină, semnată Tom Ford.

Jennifer Lopez şi-a pus în valoare formele voluptoase într-o rochie semitransparentă marca Zuhair Murad, iar Michelle Williams a avut o prezenţă feminină şi jucăuşă în rochia coral Louis Vuitton.

Penelope Cruz a adus pe covorul roşu farmecul glamour-ului din trecut al Hollywoodului. Ea a purtat o rochie  din șifon de mătase fumuriu creată de Giorgio Armani, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Chopard.

Angelina Jolie şi-a etalat frumuseţea picioarelor sale într-o rochie de catifea neagră, semnată Atelier Versace, iar Mila Jovovich a strălucit la propriu într-o rochie albă a designerului Elie Saab. 

Nu a trecut neobservată nici Natalie Portman, care a ales o creație vintage Christian Dior din 1954, din mătase roșie cu buline negre.

În sfârșit, a primit laude pentru alegea ei și actrița Jessica Chastain din filmul The Help, cu o rochie neagră cu broderii aurii, din colecția Alexander McQueen.

Distribuie articolul: