Cei mai buni dansatori, de la mic la mare, și-au demonstrat talentul în acest week-end la Chișinău, în cadrul Campionatului Mondial de Dans Sportiv Tineret Standard 2014 și a competiției internaționale „Chișinău Open 2014”. O noutate a acestei ediții este participarea reprezentanților din mai multe țări noneuropene, precum Japonia, SUA, Australia sau Canada, anunță UNIMEDIA.

În cadrul competiției Chișinău Open 2014, la categoria începători 2004-2006, câștigătorii au fost desemnați Cosmin Nicolaescu și Patricia Cociorvă, de la Codreanca, iar pe locurile doi și trei s-au clasat două perechi ale Clubului „Imperia” din Drochia.

Clubul de Dans Sportiv Codreanca a luat trofeele și la celelalte categorii destinate micilor dansatori: Juvenili I, II Stadart și Latino, Junior I și II, Standard și Latino.

Chiusinau Open 2014

Rezultatele complete pot fi vizualizate AICI.

Vedeți mai jos o galerie foto completă a celor mai mici dintre dansatorii care au evoluat pe ringul de dans în acest week-end.

Campionatul Mondial de Dans Sportiv Tineret Standard și competiția internațională „Chișinău Open 2014” s-au desfășurat la Chișinău în perioada 11-12 octombrie 2014, fiind organizate de Federația Dansului Sportiv din Moldova și Clubul Sportiv de Dans ”Codreanca”.

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: