Revista Vogue vine cu o premieră, atât ediția britanică cât și cea italienească a celebrei publicații, au o copertă comună. Publicația o celebrează pe irepetabila divă Lady Gaga.

Artista a dat lovitura cu două coperte concomitent. Artista a fost fotografiată de către Steven Meisel în 8 ipostaze, întruchipând 8 personaje burleşti, flamboaiante, asemenea personalităţii sale.

Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei din buletin, a avut la dispoziţie o întreagă garderobă VIP, semnată Schiaparelli, Chanel, Tomo Koizumi şi Balenciaga, şi o colecţie de bijuterii exclusiviste, de la Boucheron, Tiffany, Cartier, Chopard, Bvlgari, Graff, Mikimoto.

Pentru o singură fotografie, Lady Gaga nu a avut nevoie de haine sau bijuterii. Artista s-a lăsat fotografiată nud.

 

Apariția vedetei pe coperta ediţiei din Italia a revistei „Vogue” nu este întâmplătoare. Ea vine după  mega-proiectul „House of Gucci”, film în care Lady Gaga are un rol principal. Producția este despre viaţa marelui creator de modă italian. Lady Gaga o întruchipează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, care a plătit un asasin să-l ucidă în 1995, faptă pentru care a fost închisă 18 ani într-un penitenciar.

Pentru apariţia în acest film, Lady Gaga a suferit o transformare vizibilă, atât exterioară, cât şi interioară, artista povestind în interviu cum s-a pregătit pentru rol şi l-a însuşit cu luni bune înainte, până în pragul nebuniei.

În timp ce fanii sunt încântaţi de apariţia lui Lady Gaga, care este de nerecunoscut, membrii familiei Gucci îşi manifestă nemulţumirile faţă de producţie. Filmul va aduce la lumină aspecte din viaţa privată a celebrei case de modă Gucci.

Foto: vogue.co.uk/vogue.it

Distribuie articolul: