Cântăreața rusă Alla Pugaciova își sărbătorește, astăzi, cea de-a 66-a aniversare. Pentru că a ales mereu doar bărbați la fel de puternici ca ea, cântăreața s-a înconjurat doar cu parteneri demn de respect. Potrivit Super.ru, cu mulți dintre ei, s-a despărțit foarte aspru, interzicându-le să vorbească despre ea în presă. Cu alții însă, mai ține legătura chiar și astăzi. Cine sunt partenerii care au influențat-o cel mai mult de-a lungul vieții, aflați mai jos.

Artistul leton de circ Mikolas Arbakas a fost bărbatul căsătorit cu Pugaciova din 1969 și până în 1973. Alla a purtat numele soțului – Orbakaite, iar în scurt timp, s-a născut fiica lor, Kristina. Mikolas refuză cu desăvârșire să vorbească despre relația sa cu fosta soție.

foto: Arhiva personală

foto: Arhiva personală

O altă dragoste din viața artistei a fost Pavel Slobodkin (din 1974 până în 1976). În 1966, acesta a pus bazele unui colectiv artistic grație căruia Alla s-a promovat în calitate de vedetă. După doi ani de relație, însă, Alla s-a despărțit de Pavel. Unele surse susțin că bărbatul ar fi lovit-o pe interpreta de 27 de ani, pentru a-i calma spiritul rebel.

foto: veselyerebjata.ru

foto: veselyerebjata.ru

A doua căsătorie a Allei a fost cea cu Aleksandr Stefanovich (1976-1980). L-a cunoscut în 1976. Căsnicia cu Aleksandr a durat doar câțiva ani.

foto: alla-borisovna.ru

foto: alla-borisovna.ru

A treia căsătorie din viața interpretei a fost cea cu Evgheni Boldin (din 1985 până în 1993). Acesta muncea în calitate de director de concerte și de producător al Allei. După ce relațiile lor profesionale s-au răcit, relația lor amoroasă a evoluat, după care, a fost și oficializată. Alla fost căsătorită cu Boldon timp de 8 ani – o perioadă record pentru ea, în acele vremuri. După despărțirea de acest bărbat, vedeta evolua foarte des cu piesa „Femeie puternică”. S-a înțeles și cu acest bărbat în privința confidențialității relației lor.

foto: kino-teatr.ru

foto: kino-teatr.ru

Alla l-a iubit timp de doi ani și pe artistul Vladimir Kuzmin (între 1986 și 1988). Povestea lor de iubire făcea senzație, pentru că în acele vremuri, Kuzmin era foarte recunoscut în industria muzicii. Pasiunea dintre cei doi artiști, însă, s-a stins foarte rapid.

foto: kto-zhena.ru

foto: kto-zhena.ru

Următoarea pasiune trecătoare (din 1990 până în 1993) a fost relația Allei cu Sergey Chelobanov. Ex-boxerul a decis să devină pop-star și venise la Moscova pentru a-și realiza visul, acolo unde a cunoscut-o și pe Pugaciova. Chelobanov a făcut abuz de celebritate, de alcool și s-a despărțit de Alla, plecând și din industria muzicală.

foto: moscvichka.ru

foto: moscvichka.ru

Cu Filipp Kirkorov, Alla a fost căsătorită din 1994 și până în 2005.  S-au căsătorit foarte neașteptat, în timpul unui concert al lui Kirkorov la Sankt Petersburg. Filipp recunoaște și acum că Alla este unica femeie pe care a iubit-o și anume din acest motiv nu vrea o altă femeie alături de el. Acesta a rămas apropat de familia Allei și acum.

foto: facenews.ua

foto: facenews.ua

Cu Maksim Galkin este căsătorită din 2011. Cei doi au făcut cunoștință grație lui Kirkorov, în iulie 2001, la festivalul „Slavyanskii Bazar”, din Vitebsk. Atunci, Galkin debuta cu un concert solo, iar Alla se afla în juriu. Maksim afirmă că n-a fot dragoste la prima vedere, ci că iubirea lor a crescut în timp. Cuplul educă doi copii care s-au născut cu ajutorul unei mame-surogat: Harry și Elizaveta. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 27 de ani.

foto: top.rbc.ru

foto: top.rbc.ru

Distribuie articolul: