Aseară a avut loc cea mai tare petrecere în pijamale marca EA.md. Am cântat împreună cu BrassBand, am dansat cu Fit Mami, am participat la cele mai haioase concursuri, am băut șampanie și ne-am delectat cu cele mai delicioase bucate. 

Peste 130 de femei, o buna parte dintre ele purtând noua colecție de Pijamale de la Maicom, s-au distrat pe ritmurile BrassBand și de DJ al locație primitoare – Cooper Karaoke Bar & Kitchen. Bucatele delicioase, dar și un tort imens de 20 de kg de la 7 Spice au fost savurate cu spumantul savuros de la Stella Rosa Wine. Tombola de caritate, prin care am susținut 3 familii numeroase, monoparentale, aflate în grija Misiunii Sociale “Diaconia”, s-a lăsat cu premii faine din partea partenerilor petrecerii: Right Liser Dioda, Ivatherm, Avon, Equilibra Moldova, ICE Roll Moldova, Salon de frumusețe “Bianca”, Saforelle și Fit Mami.

Jurnaliste, femei de afaceri, artiste și mămici au uitat de griji și probleme și-au ales cele mai dragi pijamale și s-au distrat pe cinste. Unele au optat pentru comoditate, altele au ales să fie sexy.

Maicom Pijama Party #TakeYourTime s-a bucurata de muzica live interpretată de Viorel Buliga și BrassBand, iar fetele au râs în hohote cu prezentatorul, care în acest an a fost Valeriu Rașcu de la „Banca de Bancuri”. Și bineînțeles ce fel de petrecere fără un moment fierbinte de striptease masculin, un bărbat a reușit să le pună pe jar pe cele peste o sută de femei prezente la petrecere.

Nu doar că ne-am distrat, dar, împreună, prin donații benevole am strâns 7066 lei pentru cazul celor trei mame cu mulți copii, gestionate de Misiunea Socială Diaconia.

Petrecerea Maicom Pijama Party a avut loc grație partenerului general magazinele Maicom, a căror creații deosebit de comode au avut ocazia să le poarte la petrecere echipa de organizatori în frunte cu moderatorul Valeriu Rașcu, gazda petrecerii – Cooper Karaoke Bar & Kitchen, și partenerii: RIGHT LASER DIODA, Fit Mami, iTicket, Ice Roll Moldova, Stella Rosa wine, Salon de Frumusete “Bianca”, 7 Spice -Brutărie şi Patiserie, Saforelle, Andrian Rusu Photographer, Avon, Ivatherm Republica Moldova, Equilibra Moldova.

Cele mai tari momente ale petrecerii le vezi în reportaj.