Producătorul britanic de lenjerie intimă Curvy Kate a lansat o campanie de remix pentru scandaloasa reclamă a celebrului brand Victoria’s Secret – „Corp ideal”, doar că a folosit modele mai reale. Curvy Kate a invitat drept modele femei frumoase, foarte diferite și, în același timp, cu alți parametri decât impun standardele modelingului internațional, scrie ADME.ru.

lenjerie-2

Acum un an, marca de lenjerie Victoria’s Secret a fost aspru criticată de femei care au un cuvânt de spus în opinia publică pentru faptul că au promovat corpul ideal și parametrii perfecți pentru o femeie – lucru de neatins pentru marea majoritate a sexului frumos. Change.org, o publicație specializată din Marea Britanie a găzduit și o petiție online prin care semnatarii obligau compania sus-numită să își ceară scuze publice de la toate femeile pentru că au numit „minunate” corpurile care au parametri departe de realitatea cotidiană.

lenjerie-3

Ca replică pentru „Îngerașii Victoria’s Secret”, compania britanică de lenjerie a lansat o reclamă în care prezintă femei normale și care arată nu mai puțin bine. Pentru acest lucru Curvy Kate a organizat și un casting, unde a putut participa orice femeie. 10 dintre finaliste vor deveni modelele noii colecții ale mărcii de lenjerie intimă și costume de baie.

lenjerie-4

Ție ce gen de reclame îți place mai mult să urmărești? Cele cu modele perfecte sau cele cu femei reale?