Actriţa americană Scarlett Johansson a fost desemnată din nou cea mai sexy femeie în viaţă de către revista ,,Esquire”. Ea a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă şi în anul 2006. Este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de două ori. Scarlett Johansson are 28 ani și este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

S-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul “Îmblânzitorul de cai/The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway “A View from a Bridge”, s-a remarcat în filme precum “Rătăciţi printre cuvinte/Lost in Translation”, pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi “Fata cu cercel de perlă”, “Cântec de iubire”, “Match Point”, “Jurnalul unei dădace”, “Vicky Cristina Barcelona” şi “Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele “Răzbunătorii/The Avengers” şi “Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru “Lucy”, un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la “Captain America: The Winter Soldier”.

Sursa: mediafax.ro, esquire.com

Distribuie articolul: