Revista pentru bărbați ”Playboy” a desemnat-o, zilele trecute, pe Kennedy Summers drept “femeia anului 2014”. Despre cine e, în realitate, frumoasa care i-a cucerit pe bărbați cu senzualitatea sa, vedeți mai jos.

Kennedy Summers este născută în Germania, dar a crescut în Virginia, Statele Unite ale Americii. Numită în presa internațională drept ”bomba blondă”, Kennedy este licențiată în antropologie și a făcut un master în administrare de sănătate.

Blonda sexy de 27 de ani vorbește fluent trei limbi: engleza, franceza și germana.

Acum, lucrează în calitate de asistentă medicală în Germania și a început să studieze chirurgia plastică.

Titlul de ”femeia anului 2014” i-a fost atribuit la 16 mai, la o recepție organizată de către fondatorul revistei, Hugh Hefner, în onoarea câștigătoarei. La eveniment, tânăra a purtat o rochie albă și lungă, marca Zhang Jingjing Couture.

Aceasta a fost remunerată și cu un cadou pe cinste –  100 000 de dolari, un ceas Oris Artelier Data Diamonds și contractul de leasing timp de un an, pentru un automobil MINI John Cooper Works Roadster.

”Misiunea mea este de a ajuta revista Playboy să prospere, așa cum a făcut și până acum. Vreau să o ajut să-și depășească limitele”, a declarat modelul.

Tânăra a apărut pentru prima oară în revista Playboy în luna decembria a anului trecut.

Foto: kennedysummers.com, www.pinterest.com, www.ibtimes.com, fanomia.pl, www.gettyimages.com

Distribuie articolul: