De șase ani, de când este căsătorită cu Prințul William, Kate Middleton a strâns o colecție impresionantă de bijuterii, demnă de o prințesă. Nu numai că are acces la bijuteriile cu pietre prețioase ale Reginei Elisabeta a II-a, sau cele care i-au aparținut Prințesei Diana, dar alege și accesorii noi din ultimele colecții ale designerilor.

Una dintre cele mai importante bijuterii  este inelul de logodnă cu safir și diamant, piesă care i-a aparținut Prințesei Diana și care costă în jurul a 300.000 de lire sterline.

HEIDELBURG, GERMANY - JULY 20: Catherine, Duchess of Cambridge after competing against Prince William, Duke of Cambridge as they cox rowing boats in a friendly race between the twinned town of Cambridge and Heidelberg on the Neckar River during the second day of their visit to Germany on July 20, 2017 in Heidelberg, Germany. The royal couple are on a three-day trip to Germany that includes visits to Berlin, Hamburg and Heidelberg. (Photo by Bruce Adams-Pool/Getty Images)

În una dintre zilele în care s-a aflat în turneul regal din Germania, Kate a purtat inelul valoros alături de un ceas Cartier în valoare de 4.600 de lire sterline, piesă care ar fi un cadou de la Prințul William.Deși este o prințesă, Kate a purtat și bijuterii mai puțin valoroase care i-au scos ținutele din anonimat. Prin 2013 a ales să poarte un colier statement cu pietre care nu era nici dintr-un metal prețios și nici încrustat cu diamante, ci o piesă de la Zara în valoare de 20 de lire sterline. Uite ce colecție impresionantă de bijuterii are și cât costă fiecare piesă!

Sursa: okmagazine.ro