DETOX RETREAT- Tabăra pentru Corp și Minte, un Program original și unic in R. Moldova care își propune să aducă schimbări sănătoase în viața ta! O echipa de profesioniști in domeniu vor fi alături de tine și te vor ajuta să-ti recapeți echilibrul emoțional, spiritual și fizic prin activități zilnice de Sport, Meditație, Yoga, Zumba, Plimbări. Și cum o schimbare nu poate avea loc fără o curățire a organismului, sucurile Detox nu vor lipsi din alimentația zilnică pe tot parcursul Taberei.

Corina DascăluDetox Retreat este „Tabăra pentru corp și minte”, pentru că ești ceea ce mănânci, ești ceea ce gândești. Va fi organizată pe 30 septembrie timp de trei și șapte zile, depinde cât alege fiecare.

Vă asigur că o să renașteți când ieșiți din tabără. Poate mergem toți împreună cu trenul până la Bahmul Club, la Călărași. Va fi disciplină în primul rând alimentară, dar și cea legată de sport.

Nutriționista Corina Dascălu detoxifică Moldova și vrea să educe moldovenilor cultura alimentară (Video)

Programul în tabără: ne trezim la 06:30, la 07:00 facem încălzirea, după care va urma o sesiune de respirație, vom învăța să respirăm intens. Apoi va urma o oră de sport intens. La fiecare oră o să avem câte un suculeț, apă alcalină, limonadă fără zahăr, etc. După care vom avea ora de meditație, sesiune de masaj, plimbări, work-shopuri de nutriție, de psihologie și altele.

Scopul taberei este să vă învățăm să știți voi cât mai multe atunci când veți merge acasă, să puteți să vă învățați familia”, ne-a spus într-un interviu Corina Dascălu, nutriționist și inițiatoarea taberei.

Ai între 21-50 ani, ești activ și îți plac provocările? Nu ai probleme grave de sănătate care ar putea să te impiedice să efectuezi majoritatea activităților din Tabără? Atunci nu ai nici un motiv să nu vii!

Bahmut Club, Călărași

Bahmut Club, Călărași

Îți dorești și tu această SCHIMBARE?
Atunci consideră că primul PAS l-ai făcut deja.
În continuare îți rămane doar să accesezi Formularul de Înscriere [https://goo.gl/wMk30t], să citești cu atenție informațiile, iar dacă mai ai întrebări, ne poti lăsa un mesaj sau ne poți telefona la nr. 079130303.

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Corina Dascălu

 

P