Dacă nu v-ați gândit, până acum, la existența unei fotogafii cu cele mai multe aprecieri pe Instagram, trebuie să știți că aceasta există. Despre ce fotografie este vorba, îți spunem mai jos.

Cea mai populară fotografie din istoria Instagram-ului este chiar a modelului american Kendall Jenner. Fotografia publicată în mai 2015 a acumulat deja mai bine de 2,6 milioane de aprecieri ale intrnauților în această rețea.

În fotografie, modelul de 19 ani apare stând culcată la podea cu ochii închiși și îmbrăcată într-o rochie cu dantelă, dar având și capetele șuvițelor de păr răsucite sub formă de inimi.

291260F400000578-3096940-image-a-73_1432618659660

Recordul precedent, care se referă la popularitatea pe Instagram, i-a aparținut fotografiei de nuntă a surorii și cumnatului lui Kendall Jenner, adică vedetei de televiziune Kim Kardashian și a rapperului american Kanye West. Această fotografie a acumulat mai bine de 2,4 milioane de aprecieri. Acea fotografie, însă, a fost publicată pe Instagram tocmai în luna mai 2014, atunci când cuplul se afla în Italia.

Kim-and-Kanye

Deși nu are nici 20 de ani, Kendall Jenner a devenit una dintre cele mai solicitate și bine plătite modele din lume. Părinții săi sunt nimeni alții decât  Kris Jenner, Caitlyn Jenner (William Bruce Jenner), care și-a schimbat sexul în luna mai a acestui an.

Foto: huffingtonpost.comInstagram

 

Distribuie articolul: