Socializare, istorii și povești despre copii și multe mămici – acestea au fost principalele ingrediente ale celei mai mari petreceri de mămici, organizată de ce mai mare comunitate de mame de pe Facebook – „Ask a MOM”. Fetele prezente la eveniment, actuale sau viitoare mame s-au cunoscut off-line, și-au împărtășit experiența și au avut parte de o seară de relaxare cu muzică bună și concursuri pe cinste.

Ask a mom tortEvenimentul a întrunit aproape 200 de mame, dintro comunitate online ce cuprinde peste 3300 de femei și le-a îndemnat să socializeze cât mai mult, atât online, cât și offline. Mămicile au avut parte de o prezentare de modă unde au admirat zece model de rochii de seară, prezentate la fel de mame, un fourchette gustos, băuturi savuroase și muzică bună. Pe lângă un DJ profesionist, evenimentul a găzduit muzica frumoasă a interpretei Tania Cerga, care a cântat live.

Rodika Cheptine

„Vreau să vă mărturisesc ceva. Maternitatea este pentru mine cea mai faină experiență pe care am trăit-o vreodată. Chiar astăzi m-a sunat fiica mea, Izel, care nu mă prea vede pe acasă cu  pregătirile pentru lansarea viitorului meu videoclip, și mi-a zis: „Mami, eu nu vreau nimic, dar când vii să te joci cu mine?”. I-am promis că voi petrece mai mult timp cu ea și abia aștept s-o strâng în brațe”, a declarat Tania în cadrul evenimentului.

ask a mom

Alicia ValcovOrganizatoarele evenimentului, cele cinci administratoare ale grupului, ajutate de sponsori și parteneri, au depus tot efortul pentru ca seara să fie chiar una de neuitat. „Mă bucur foarte mult că sunteți mereu atât de receptive și că ați prins ideea de ajutor și socializare pe care și-a propus-o inițial acest grup. Eu doar vă rog să mă iertați dacă uneori sunt prea dură, în calitate de administrator, însă să știți că îmi face o deosebită plăcere să vă văd aici pe fiecare dintre voi. Keep Calm and Ask a MOM!”, a declarat în deschiderea oficială a evenimentului Alicia Valcov, fondatoarea „Ask a MOM”.

Foto: Ask a MOM, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: