Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță inaugurarea celei mai mari expoziții a producătorilor autohtoni, desfășurată până duminică la Moldexpo. Vezi 5 motive pentru care merită să ajungi la cea de-a XVIII-a a Expoziției naționale „FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2019, cu sloganul: „Acasă. Autentic. Autohton!” 

5 ZILE DE EXPOZIȚIE  – din 30 ianuarie și până pe 3 februarie 2019, de la 09:00 la 18:00, cel mai încăpător spațiu expozițional din țară – Moldexpo – vă așteaptă cu ușile deschise.

Hermina, Fromtheheart.shop

Tricon & My Revival

450 agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării – am întâlnit în prima zi de la producători de textile și până la alimentare și frumusețe – unele produse sunt de-a dreptul uimitoare.

În premieră, în cadrul expoziției regăsim 50 de companii noi, inclusiv din regiunea transnistreană care și-au adus produsele și propun mostre inclusiv pentru degustare.

21 de Standuri colective ale Consiliilor Raionale – zeci de producători mici, aflați la început de cale, au accesul la expoziție sub umbrela Consiliului Raional, iar astfel îi cunoaștem și noi, odată în plus.

Peste 50 de voluntari implicați în tot felul de activități sunt pe tot parcursul zilei la Moldexpo.

Luca S

Blănuri din Moldova

Brandul de haine PARUBINA

Biscuiți marca Biscottini

Mileștii Mici, producător de vinuri