Așteptarea a luat sfârșit. Autoarea volumului „Bolnavă de dor”, Corina Bezdâga, a lansat recent cea mai intrigantă lectură pentru această toamnă - „Tandem”. Scriitoarea promite și un eveniment dedicat acestei cărți, care va fi cu totul ieșit din tipare, iar până atunci ne-a intrigat cu firul poveștii din noua sa scriitură.

Corina Bezdîga a povestit și despre evenimentul pe care îl pregătește, „în tandem” cu cartea lansată:

„Lucrez intens la evenimentul care îmi va schimba iar viața, așa cum s-a întâmplat și cu lansarea primului volum – „Bolnavă de dor”, în februarie, 2016. Atunci am cunoscut oameni minunați, cu care colaborez și acum, care mă ajută în tot ceea ce fac. Pe lângă ei, vor mai apărea și alții, iar evenimentul va fi unul deosebit. Scriu de zori scenariul unui moment care va fi pus în scenă într-un mod incredibil. Nu zic nimic mai mult, decât câteva indicii: perdele albe care cad, femei, mai multe femei, El – un singur bărbat, muzică, versuri. Lupta pentru El începe acolo. Răspunsul îl are doar El Alegerea îi aparține doar lui. Să fie un #Tandem!”, a dezvăluit autoarea.

Întrebată despre cine sau ce o inspiră, Corina Bezdîga a ținut să spună:

„De multe ori am fost întrebată: Ce şi cine îți definește starea? De unde se naşte inspirația? Răspunsul la toate astea este: Iubirea. Iubirea pentru viața mea, pentru oamenii pe care îi am sau nu alături, iubirea pentru călătorii şi pentru libertate, pentru cărți şi filme. Tot ce fac însă, este însoțit mereu de muzică.”

Vezi și: Scriitoarea Corina Bezdîga dezvăluie un capitol din cartea pe care o va lansa în septembrie

Corina Bezdîga: În literatură, sexul nu mai este „a dangerous game”

Diana și Marco Ballerini, eroi de copertă pentru o carte cu tentă erotică! Vezi Imagini EXCLUSIVE