Te întrebi ce anume ai special, atunci când vine vorba de trăsăruri. Există anumite aspecte fizice care se corelează perfect cu caracteristicile astrale şi anume faptul că fiecare zodie are o parte a corpului care atrage atenţia. Astfel, bărbaţii vor fi întotdeauna atraşi la femeia Taur de gâtul lung şi îngust, pe care îl vor găsi extrem de sexi.

Află care este trăsătura care te scoate în evidenţă în ochii oricărui bărbat, potrivit zodiata.com

1. Berbec – trăsăturile feţei

Berbecul este înzestrat cu trăsături destul de ascuţite, cum ar fi maxilarul, nasul sau sprâncenele. Au o faţa simetrică ce poate fi uşor evidenţiată. Pentru un look de excepţie. Berbecii au nevoie doar de puţină conturarea a feţei şi de câteva pete de culoare.

2. Taur – gâtul

Taurii au o foarte mare carismă. Părul natural ondulat, ochii închişi, conturează o imagine extrem de atrăgătoare. Totuşi, punctul lor forte este gâtul. Acesta poate fi foarte uşor remarcat, deoarece este lung şi conferă un strop de eleganţă şi rafinament.

3. Gemeni – complexitate şi tinereţe

Femeile Gemeni sunt extrem de graţioase. Au o faţă angelică şi arată ca nişte păpuşi. Au un ten strălucitor şi par mult mai tinere decât sunt de fapt.

4. Rac – abdomenul

Racii au un abdomen de invidiat. Arată impecabil, deşi îşi permit să mănânce aproape orice. Pe lângă asta, au trăsături atrăgătoare şi o faţă expresivă şi fermecătoare.

5. Leu – părul

Femeile născute în zodia Leu au caracteristici de felină şi nu este de mirare că ochii lor sunt ca de pisică. Dar ceea ce le scoate în evidenţă este părul lor lung şi bogat.

6. Fecioară – pielea

Buzele senzuale, nasul delicat şi ochii strălucitori sunt trăsături notabile ale Fecioarelor, dar pielea lor este cea mai irezistibilă. Ele depun eforturi pentru a-şi menţine un aspect tânăr al pielii. De aceea, vârsta lor este greu de ghicit.

7. Balanţă – buzele şi posteriorul

Balanţele sunt combinaţia perfectă între frumuseţe şi senzualitate. Au forme apetisante şi nu trec neobservate oriunde s-ar duce. Au nişte buze de invidiat, iar mai pe scurt, Balanţa este visul oricărui bărbat.

8. Scorpion – buzele

Scorpionul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale. Femeile Scorpion au sprâncenele bine arcuite şi trăsăturile proeminente. Totuşi, ceea ce atrage atenţia instantaneu sunt buzele seducătoare.

9. Săgetător – spatele şi ochii

Femeia Săgetător este o femeie puternică şi are o construcţie atletică. Acest lucru o face să fie foarte atractivă, adăugându-se ochii săi strălucitori şi expresivi. Bărbaţii sunt atraşi de încrederea lor.

10. Capricorn – picioarele şi pielea

Capricornii au o piele impecabilă şi picioare de invidiat. Acestea pot face orice bărbat să-şi piardă minţile.

11. Vărsător – picioarele

Punctul forte al vărsătorilor sunt picioarele. Cu astfel de picioare uimitoare, nu este deloc surprinzător că femeile Vărsător pot călca oriunde, cu graţie.

12. Peşti – ochii

Primul lucru pe care îl poţi observa la femeia Peşti sunt ochii. Ea se bucură de cei mai fermecători ochi, care au puterea de a atrage orice bărbat. Atunci când te priveşte, femeia Peşti îţi dă energie şi se poate observa cu uşurinţă că vorbesc din suflet.

Sursa

Distribuie articolul: