Beyoncé Knowles este „Cea mai frumoasă femeie a anului 2012″. Acest titlu i-a fost acordat de revista „People”, unde artista americană recent a pozat. Regina genului „R&B”, Beyoncé, a fost desemnată de revista „People”, drept cea mai frumoasă femeie a anului 2012. Cântăreața, care este căsătorită cu raperul Jay-Z şi cu care are o fetiţă, spune: „Mă simt mai frumoasă ca niciodată după ce am născut. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, nu am simţit niciodată mai mult ca acum că am cu adevărat un scop pe acest pământ”.

La nivel profesional, Beyoncé a lansat recent un nou „Extended Play” (EP), cu şase piese remixate, intitulat „Beyoncé 4: The Remix”. Beyoncé urmează să îşi reia cariera muzicală cu un recital pe care îl va susţine la „Atlantic City”, pe 28 mai, anul viitor.

Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii „Grammy”, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului “„Destiny’s Child” şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyoncé a jucat în filme precum „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

Anual, revista americană „People” desemnează cea mai frumoasă femeie. Anul trecut acest titlu i-a fost oferit cântăreţei Jennifer Lopez.

Distribuie articolul: