Lucia Palii înțelege probabil mai mult ca oricine fenomenele astrale care se întâmplă în timp real și tocmai din acest motiv vine de fiecare dată în întâmpinarea anumitor procese care ne pot stimula, sau din contra - afecta. În următoarele 20 de zile, vor fi fericite în special semnele zodiacale de aer. De ce ar trebui să țină cont celelalte zodii, aflați mai jos.

„Mercurul a revenit la starea normală. De azi dimineaţă nu se mai pituleşte înapoi, deci toate problemele cu raţiunea, memoria, bâlbâielele, calculele, înţelegerile, contractele, cumpărăturile mari, defectările de tehnică în momentul oportun, erorile din drumeţii, istoriile din trecut, etc, sau terminat!!!

Iată şi super noutatea. În următoarele 20 de zile, Jupiter este în conjuncție cu Soarele, ambii trecuți recent în zodia Balanţă. Felicitări pentru Balanţe şi zodiile de aer! Dar şi pentru toată lumea este perioada cea mai fericită din an.

E o perioadă foarte favorabilă pentru angajamente şi căsătorii (deoarece Jupiter facilitează soluţionarea problemelor juridice), se formează o armonie deplină între parteneri. Orice relație stabilită în această perioadă, fie că este vorba de prietenie, parteneriat, angajament sau căsătorie, va fi stabilă şi trainică.

Perioada este favorabilă pentru începerea unui nou post, promovare, prezentări și interviuri cu persoanele influente. Toate discuțiile vor avea loc în mod satisfăcător, inclusiv cazurile privind legea, iar contractele, parteneriatele vor primi energie positive. Noi relații şi afaceri ar putea fi lansate cu succes. Eventualele probleme vor fi rezolvate mult mai ușor. E perioadă favorabila pentru investiţii financiare, în imobiliare, pentru vânzari-cumpărari de bunuri pe o scară largă. Revine stabilitatea și e posibilă o creștere a prețurilor pentru imobil.

Singurul pericol este apariția aroganţei, care poate constitui un obstacol pentru succesul pe termen lung.

Ar trebui să acordăm o atenție și aspectului negativ ale planetelor Jupiter cu Marte, care tot mai durează încă 3 saptamîni. Ambiția de impunere, comportamentul lipsit de etică în politică sau afaceri poate distruge tot. Se recomandă evitarea speculațiilor, lipsa de onestitate, fraudele. Fiecare poate deveni o victimă dacă este prea credul.

Orice aspect dintre Marte și Jupiter marește riscurile de incedii. S-a observat deja acest efect de cum Marte a trecut în zodia Săgetătorului de la începutul lui august. Acum efectele sau dublat.

Cu focul, electricitatea, gazul, la volan, în lucrul cu mecanisme complicate, e necesară o prudență crescută. Iarăși sunt posibile incidente de agresiune și terorism.

Există efecte şi asupra sănataţii. În primul rând suferă circulația sanguină cerebrală. E posibilă agravarea bolilor cornice prin apariția simptomelor acute. De multe ori – febră, inflamații, abcese, furuncule, creșterea tumorilor, eczeme, infectări și alte boli ale pielii, ale căilor urinare, sunt posibile sarcini nedorite”, spune astrologul Lucia Palii, într-o postare făcută publică în spațiul virtual.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: