Dacă vi se pare că petrecerile obișnuite ale burlăcițelor e din domeniul trecutului, aflați că există o încă o mulțime de metode de a comemora ultimile clipe de „libertate” în compania celor mai dragi prietene. 

Participantele comunității „Fetele pe biciclete” i-au organizat Adrianei Zbigli, membră a grupului de inițiativă o petrecere inedită a burlăcițelor. Cum să fie altfel o petrecere a burlăcițelor, dacă nu pe biciclete, mai ales că Adriana este una dintre cele mai active „fete pe biciclete”.

B10

S-au adunat cele mai apropiate prietene, însoțite de biciclete și au pedalat în lung și în lat orașul, ca să împartă cu chișinăuieni fericirea. Domnișoarele de onoare ale Adrianei au ales un dress code mai trăsnit, pe care ele îl numesc glam rock, iar mireasa a purtat o salopetă albă și o coroniță care o scătea în evidență.

Mireasa a dorit să împartă bucuria sa nu doar cu prietenele sale, ci și cu alte femei, amatoare să circule pe două roți. Astfel, s-au adunat zeci de femei care au atras toate privirile, ieri seara, pe străzile din Chișinău.

Admirați-le cât de originale au fost:

 

B2

B3

B4

B5

B6

B7

B8

B9

B11

B12

B13

 

Foto: Igor Vrabie