Centrul Educațional INGENIUM în parteneriat cu Asociația ACASA organizează cea mai mare conferință pentru părinți cu participarea Irinei Petrea, renumita SuperNanny din România. Vino împreună cu prietenele tale pe 15 noiembrie la Leogrand Hotel & Convention Center, începând cu ora 11:00 ca să afli totul despre educația pozitivă și dezvoltarea emoțională a copiilor.

Conferința va aduce în fața publicului un vorbitor și un specialist de calitate, informații utile din domeniul educației emoționale a copilului, sesiune de întrebări ale părinților și transfer de experiență cu un expert din România și cu alți participanți locali cu interes comun.

Scopul evenimentului este de a încuraja părinții, bunicii, educatorii, specialiștii din domeniu să crească profesional și să contribuie la educația emoțională a copiilor.

Conferința „Dezvoltarea emoționala și beneficiile educației pozitive” este o șansă de a face cunoscute în mod direct și personal ce înseamnă să crești copii sănătoși la minte și la trup, astfel încât să ajungă oameni fericiți, oameni independenți și de caracter.

Ce vei învăţa la aceasta conferință :

* Descoperirea şi (re)cunoaşterea nevoilor emoționale proprii 
* Identificarea nevoilor relaționale proprii
* Evaluarea nivelului de dezvoltare emoționala a copilului în funcție de vârstă
* Dezvoltarea competențelor emoționale
* Dezvoltarea expresivității emoționale
* Dobândirea unor strategii care facilitează dezvoltarea emoțională
* Tipuri de personalităţi
* Educația pozitivă și beneficiile acesteia

Locație: Leogrand Hotel & Convention Center

Dată, Oră: 15 noiembrie 2014, 11:00 – 15:00

Nu ratați cel mai important eveniment de parenting al anului, înscrieți-vă chiar acum și asigurați-vă că va-ți rezervat un loc AICI sau la telefon 0607 90 901

Costul biletului: 200 lei

P

Distribuie articolul: