Faceți cunoștință cu locuința cântăreței Taylor Swift! Cea mai bogată interpretă din lume și-a deschis ușile casei în cadrul proiectului Vogue „73 Questions”.

Taylor a condus cameramanul prin mai multe zone ale locuinței sale: pornind de la intrare, camera de zi, bucătărie și terasă. Cântăreața păstrează acasă atâtea premii muzicale, încât fiecare dintră odăi găzduiește trofee din palmares.

Prima oprire a fost într-o cameră de zi, acolo unde Taylor păstrează câteva instrumente muzicale. Aici sunt interpretate de sute de ori premierele muzicale ale vedetei, înainte să ajungă în emisiile posturilor de radio și TV. După camera de zi, Taylor a condus cameramanul spre sufragerie, apoi – spre bucătărie. Am aflat, de acolo, că interpreta e o adevărată consumatoare de cafea, având și o mașină care prepară Espresso și regular coffee.

Swift a recunoscut că tânjește mereu după alimente interzise ca cheesburgerii, cartofii prăjiți, shake-urile și ciocolata. Se laudă, în schimb, că își pregătește prăjituri cu ciocolată, fără gluten și lapte.

După bucătărie, Taylor a ieșit în grădina din spatele casei  – un mic paradis verde, în care există destul spațiu pentu momente petrecute în intimitate. A revenit apoi în altă cameră de zi, în care a adunat o mulțime de bibelouri-pisici.

Curiozități aflate în interviu despre Taylor:

Filmul care a făcut-o să plângă: „Marțianul”

Dacă ar avea o super putere, ar face ca toți oamenii să se vindece.

Cel mai bun compliment din câte a primit vreodată: e generoasă!

Cel mai frumos cadou primit: măslinul plantat în curte, la Crăciun, de către iubitul ei – Calvin Harris.

Cel mai memorabil moment din carieră: filmările pentru clipul piesei Bad Blood.

Animalul spiritual: Delfinul.

Dacă ar face un raid în garderoba unei vedete, ar alege-o pe cea a lui Blake Lively.

Cea mai importantă lecție învățată în viață: Karma este o chestie adevărată!

Foto: captură video

Video: Vogue.com

Distribuie articolul: