De ce au nevoie femeile și bărbații într-o relație? Cum să-ți faci fericit iubitul sau soțul și poate cum să înțelegi de ce ai nevoie chiar tu, ca femeie, de la un bărbat? Află două lucruri absolut necesare oricărui bărbat într-o relație, dar și cele de care ai nevoie tu de la el.

Ce vor bărbații de la femei?

Bărbații vor de la femei sex, cât de banal nu ar suna. Pentru bărbați, necesitatea de a face sex, e egală cu cea de-a mânca. Pentru o comunicare armonioasă cu bărbatul iubit, femeia nu trebuie să-l priveze în nici un caz de sex. Un bărbat nu se poate simți psihologic confortabil, dacă nu are parte de sex.

De la femeia iubită, fiecare bărbat așteaptă să primească și multă grijă și căldură. Grija față de un bărbat constă în: gătit, păstrarea ordinii și a curățeniei în căminul familial. Nu pretindeți de la un bărbat să-și strângă ciorapii de prin casă și nu-l certați dacă nu și-a băut tot ceaiul și nu și-a spălat ceașca. Dacă v-ați săturat să tot strângeți din urma partenerului de viață, nu insistați și nu vă certați din acest motiv. Lăsați câtva zile ciorapii în mijlocul casei, poate-i va da în cap să-i strângă, dacă nu, tot voi, dragi femei o să o faceți.

Deci, bărbații au nevoie de sex și de grija unei femei.

 

Ce vor femeile de la bărbați?

În primul rând femeile așteaptă de la iubiții lor, să li se acorde multă atenție. Un bărbat, dacă vrea o relație frumoasă cu o femeie, nu e nevoit doar să asculte despre reducerile de sezon, despre cât de urât se machiază vecina sau ce rețetă a găsit iubita sa, ci să și întrețină discuția și să se arate cointeresat. Chiar dacă un bărbat nu este interesat de ceea despre ce vorbește femeia, acesta trebuie să se implice în discuție, deoarece pentru o femeie, acesta înseamnă atenție.

Alt moment de care are nevoie orice femeie sunt lucrurile materiale. Bărbații trebuie să permită femeilor să-și împlinească această necesitate față de lucrurile materiale. Flori, o nouă geantă, haine, o mașină frumoasă – un bărbat trebuie să-și alinte femeia iubită cu toate aceste lucruri. E clar că nu toți au posibilitatea de ale cumpăra pe toate odată, dar farmecul nici nu constă în faptul de-a le dărui pe toate odată. De aici bărbații ar trebui să deducă faptul că obsesia femeilor față de lucrurile materiale se trag din instinctele ei de mamă și de conservare, de aceea bărbații trebuie să-și alinte femeile cu lucruri materiale cu prima ocazie.

Deci, femeia are nevoie de atenție și bunuri materiale.

Femeile nu ar trebui să creadă copilăroasă necesitatea bărbaților de a fi îngrijiți, dar nici josnică nevoia de sex. O relație cât de frumoasă și cât de mult nu ar fi bazată pe spiritualitate, nu va rezista fără aceste două lucruri absolut necesare unui bărbat într-o relație.

Pe de altă parte bărbații nu trebuie să-și “ia peste picior” femeile de lângă ei, precum că vorbesc prea mult, ba din contra, trebuie să se învețe să le asculte. Necesitatea de a primi atenție, precum și cea de-a cumpăra sau de-a primi în dar lucruri materiale, este una absolut necesară oricărei femei. Reprezentanții sexului puternic, nu trebuie să privească acest lucru drept profit din partea femeilor, așa e natura lor, de asta au nevoie.

Este evident că relația dintre doi nu se bazează doar pe aceste necesități, dar îndeplinirea reciprocă a acestora, va asigura un mare plus de armonie în sânul unei familii.

Pentru o relație plină de armonie și înțelegere, fiecare trebuie să înțeleagă și satisfacă necesitățile celuilalt. În acest caz o viață fericită în doi, e aproape garantată.

sursa: life-4you.com 

Distribuie articolul: