Sergiu Bîrcă este unul dintre cei mai apreciați fotografi de la noi, iar asta, instant, ne duce cu gândul la faptul că este înconjurat de multe femei (că asta-i este meseria). Sergiu este un soț iubitor și un profesionist în ceea ce face, respectiv am vrut să aflăm de la el dacă știe „Ce vor femeile?!”.

Absolut toate calitățile pe care ar trebui să le aibă, nu numai o femeie, dar și un bărbat include inteligența, frumusețea și indulgența.

Chiar din anii de grădiniță, anii de școală și universitate, atunci ne place cineva, ne dă de gol comportamentul.

Nu am avut niciodată problema să fiu cu cineva pentru mult timp. Așa că pentru mine acea ștampilă în pașaport nu a schimbat nimic.

Nu mi-e frică să fiu „sub papuc”. Nu văd o problemă în a te consulta cu a doua jumătate a ta sau a discuta mai mult cu ea sau a-i cere sfaturi. Suntem împreună pentru a ne completa unul pe celălalt. Însă nu cred că e okey să fie o dictatură în familie.

Nu am făcut studii de psihologie, însă majoritatea din noi ar putea percepe o persoană din comportament și felul cum vorbește, mai puțin după ținută.

Dacă o femeie este îmbrăcată frumos și aranjată, oricum te atrage.

O femeie nu e neapărat să fie dezgolită, ca să fie atrăgătoare. Poate îmbrăca un tricou și o pereche de blugi si să arate mai sexy.

Înțeleg după comportament dacă o femeie își dorește fotografii sau mai mult decât fotografii.

Chiar dacă nouă, bărbaților ne place curajul femeilor, asta te pune pe gânduri pentru că dacă am accepta să fim cu ele, există probabilitatea că ele sunt la fel de deschise și cu ceilalți bărbați.

Nu am tolerat niciodată flirtul fiind într-o relație, dar oricât de mult încercăm să spunem că asta nu e bine, uneori asta ne poate trezi un pic și poate acționa benefic asupra relației. Important este să fie totul cu limită.

Daca ea este geloasă, înseamnă că ține la mine, mă iubește.

Cred ca nimeni nu este obligat nimănui cu nimic. Nu cred că ar trebui să fie careva reguli stabilite – cine și ce ar trebui să facă în casă, important este să fie bine pentru ambii.

Dacă femeia nu gătește, la un moment dat asta mă poate deranja. Este plăcut să mănânci acasă, cu bucate preparate cu dragoste de femeia iubită.

Fiecare din noi este atras de o persoană care lucrează. Odată ce lucrează, ea comunică. Femeia sau bărbatul care stă acasă, se plictisește și aici apar problemele în relație.

Sunt multe femei care spun „Dacă mă iubește, mă va primi așa cum sunt”. Nu cred că e chiar așa. A iubi așa cum ești, mai mult cred că se referă la felul cum te trezești dimineața. Eu admir femeile care au grijă de ele, atât până la naștere cât și după.

Nu am iubit niciodată o femei care fumează, dar și care consumă alcool.

Toate fetele cu care am avut o relație – toate au lăsat fumatul.

Nu am ținut cont niciodată ce zodie este fata, înainte să am o relație cu ea. Dar este foarte straniu faptul că toate fetele cu care am fost, inclusiv soția mea este născută în zodia Leu. Probabil felul de a fi a femeilor din zodia asta pe mie m-a atras mai mult.

Soția mea are de toate câte un pic. Mă trezesc dimineața și mă aștept la ceva nou de la ea.

Aș putea renunța la o femeie dacă este prea scorpie și rece.

Femeilor, fiți bune, fiți dulci, iubitoare. Mai dați-le câte un șut bărbaților dacă merită sau dacă nu merită, că asta prinde bine câteodată.

Urmărește ediția precedentă din proiectul „Ce vor femeile?!”: Evgheni Hudorojcov: „Bărbatul care se respectă va investi foarte mult în femeia de alături”