Când merge Draggy Smile pe stradă, atrage priviri, mai ales din partea femeilor. DJ-ul Muz Fm este unul dintre cele mai excentrice persoane din Chișinău, care a povestit „Ce vor femeile?!”

Orice în lume asta este trecător și o relație poate să fie trecătoare. Nu am găsit încă persoana potrivită pentru care aș fi vrut să-mi fac un tatuaj.

De când eram mic eram atras de părul facial, al doilea motiv de ce o port este că am o barbă sănătoasă și stufoasă, iar al treilea ar fi că pot să-mi permit să port o barbă.

Nu caut ceva extraordinar în altcineva. Mie îmi plac persoanele deștepte, frumoase din interior, îmi plac oamenii deosebiți, care au idei frumoase, au o pasiune pentru viață. Schimbul de energie pentru mine personal contează foarte mult.

Eu nu am un tipaj anumit de femeie, mie nu-mi plac doar blondele sau doar brunetele, sau roșcatele.

Fiecare femeie este deosebită în felul ei.

Este mai plăcut când o fată are gust la haine, se îmbracă bine, se îmbracă decent. Poate uneori vulgar, dar cu o decență în îmbrăcăminte. Pe mine cel mai mult mă atrag „creierii”.

Dacă nu ai ce discuta cu fată, oricât de frumoasă ar fi, te respinge.

Atâta timp cât îmi este bine cu cineva, mă înțelege, cu care sunt pe același val, atunci eu sunt atras de ea. Odată ce încearcă să-mi împună ceva, atunci eu sunt respins.

Sexualitatea poate fi interpretată diferit, dacă ești sexy doar din exterior și nu esti sexy la minte, nu merge. Sexualitatea exterioară contează mult, dar este mult mai importantă sexualitatea creierului.

Eu nu am întâlnit fete extravagante, vulgare și super deștepte.

Noi avem o țară unde fiecare fată e o floare deosebită.

Eu știu foarte mult fete deștepte la noi, care foarte bine potrivesc coeficientul de a fi sexy îmbrăcate și de a se prezenta sexy.

Mesaj pentru femei: Fetelor, să vă prețuiți, să aveți grijăd e voi, să nu vă lăsați duse de valul minciunii. 

Distribuie articolul: