În această săptămână spune „Ce vor femeile?!” Alexandru Bordian, jurnalistul care știe să iubească și nu se fiește să-și manifeste afecțiunea față de soția sa, Valentina Bordian. Împreună formează un întreg și pentru asta sunt admirați de o mulțime de oameni. În interviul oferit pentru Ea.md vă veți convinge ce rol important joacă femeie în viața unui bărbat, cum ar trebui să alegem partenerii de viață și de ce au nevoie bărbații pentru ca să fie fericiți.

Femeia frumoasă este cea care te face să strici pietrele ca un țap de munte.

Pentru mine femeia frumoasă poate fi și acea care este îmbrăcată rebel: cu ojă neagră, în pantaloni de piele.

Eu pe soția mea o vad frumoasă atât fizic, cât și din interior.

Noi putem sta să vorbim despre autorii noștri preferați, ore întregi. Acum avem o pasiune comună, avem mereu ce discuta. Nu că literatura ne-ar uni în totalitate. Noi avem sentimente care ne unesc, o dragoste nebună și copilul nostru, dar literatura este un centru pentru noi.

Ne unește ambiția și dorința de a călători în jurul lumii și asta cred că va fi curând. Aceleași planuri de viitori și dorința de a scrie.

Uneori e suficient un minut ca o femeie să rămână în conștiința ta pentru o viață. Atrag atenția foarte mult la picioare, la buze la ochi la păr – îmo place când părul este frumos aranjat. Și dacă se năpustește asupra mea o avalanșă a unui parfum nebunesc, neaparat îmi rămâne în minte.

Încrederea în sine joacă un rol imporant într-o relație.

Un bărbat neîncrezut nu va fi atrăgător pentru o femeie.

Nu mi-au plăcut femeile care încearcă să se impună într-o relație. Nu că m-aș teme de o femeie puternică, eu le respect și le apreciez.

Eu cred în suflete pereche. Când am întâlnit-o pe Valentina pentru prima dată am înțeles că acesta este omul meu.

Am simțit peste o lună de relație că nu pot fără ea. Am călcat peste lucruri care erau sacre pentru mine doar ca să fiu cu ea. A fost greu, dar acum când privesc în  spate sunt mândru că am fost hotărât atunci și am ales-o pe ea. A meritat să lupt – s-a peritat TOTUL

E urât când îi vorbești unei femei că nu arată bine. Eu mereu încerc să încurajez femeile.

Flirturile cu o persoană străină, fiind într-o relație nu fac bine. Atunci când flirtezi cu cineva îi faci o imagine urâtă persoanei iubitei. Dar cred că mulți cad în păcatul acesta- flirtul.

Aș renunța la o femeie dacă m-ar înșela sau m-ar minți.

Mie îmi place mult să o trezesc pe Valentina cu cafea și sandwichi-uri.

Este foarte important ca o femei să-și asculte bărbatul, nu doar să mimeze că ascultă, să fie de acord cu orice prostie pe care el o îndrugă. Ea trebuie să spună sincer ce crede despre durerile lui și să încerce să-l înțeleagă. Este foarte greu să trăiești o viață lângă un om care nu înțelege despre ce tu vorbești.

Eu iubesc detaliile în orice, eu trăiesc prin detalii.

Majoritatea femeilor din Moldova au o soartă foarte grea. Ele sunt neînțelese. Aparent observăm o mulțimea de femei frumoase, dar atunci când pătruzi în viața lor personală, descoperi lucruri destul de dureroase.

Lucrul bun constă în faptul că fiecare dintre noi are libertatea să aleagă.

Nu ești impus să stai lângă un om care nu te iubește și pe care tu nu-l iubești.

Sunt gelos de pe acum pe fiica mea. Eu i-aș recomanda în viață să-și asculte inima, pentru că ea trăiește datorită faptului că părinții ei au ales cu inima si sufetul. Nu aș putea trăi fără ea nicio clipă.

Nu le-aș recomanda bărbaților să vină după serviciu, să mânânce și să se culce.

Sunt multe femei care se trezesc singure și adorm singure. Mulți vin acasă, iau masa și adorm, fără discuție și întrebări.

Femeile au nevoie de comunicare, atenție, cuvinte dragălașe.

Vreau să le spun tuturor femeilor să-și aleaga soarta și iubitul cu inima. Să nu ajungă la mici compromisuri că uite toți sunt așa și perfect nu e nimeni. Da, perfect nu e nimeni, dar trebuie să alegi cu inima și dacă nu merge cu iubitul nici azi nici mâine, nu va merge nici peste un an. Nu trebuie să acceptăm pe oricine, trebuie să facem o alegere pentru că avem o singură viață.

Mulțumim Hotelului Jolly Alon pentru locație