Cătălin și Andra Măruța formează unul dintre cele mai frumoase, dar și mai bogate cupluri din showbiz-ul românesc. Presa de peste Prut le-a aflat veniturile și le-a însumat, concluzionând că aceștia adună lunar o adevărată avere. 

Sunt tineri, au succes și o viață de familie foarte bună. Cătălin și Andra Măruța reprezintă, probabil, în acest moment, cel mai bogat cuplu din showbizul românesc. Lunar, cei doi aduc foarte mulți bani care însumați reprezintă o avere, scrie wowbiz.ro

 Andra și Măruta

Cătălin Măruța se află în top cinci cei mai bine plătiți oameni din televiziune, cu un salariu lunar de aproximativ 15.000 de euro. Nici nu este de mirare, dacă ne gândim că show-ul sau de la PRO TV este de ani buni cel mai profitabil din lumea televiziunii, cu încasări de câteva milioane de euro pe an. În afară de televiziune, Cătălin mai face și pe MC-ul pe la diverse evenimente, concerte sau petreceri de firmă. Onorariul sau în acest caz ajunge pe la 2.000 de euro pe eveniment. La asta se mai adaugă și o campanie publicitară pentru un supermarket unde atât el, cât și Andra au încasat câte 10.000 de euro pentru un an de contract.

 Andra și Maruta

De cealaltă parte, Andra câștiga aproximativ 8.000 de euro pe luna în calitate de jurat la „Romanii au talent”. Grosul câștigurilor vine însă de la spectacole – 3.000 de euro pentru un concert sau 5.000 pentru o nuntă. Iar în lunile bune, cum ar fi vară, Andra are 4-5 spectacole pe săptămâna (ceea ce înseamnă vreo 50.000 de euro pe luna). În plus, Andra este și imaginea unei mărci de vopsea de păr, contract care-i mai aduce peste 10.000 de euro pe an. Iar dacă din vânzările albumelor, Andra nu mai scoate prea mulți bani, drepturile de autor îi mai aduc vreo 8.000-10.000 de euro pe an, ea fiind una dintre cele mai difuzate artiste de la noi.

Însumând toate aceste venituri, rezultă că Andra și Cătălin pot ajunge, în lunile bune, la aproximativ 75.000 de euro. 

Foto: tvmania.ro, Facebook.com

Distribuie articolul: