Au renunţat la liceu şi cu toate acestea au ajuns nume celebre ale Hollywood-ului. Charlie Sheen, Nicolas Cage şi Catherine Zeta-Jones sunt doar câţiva dintre actorii celebri care au renunţat la liceu pentru a-şi urma visul, după cum arată o listă întocmită de site-ul businessinsider.com.

Spre exemplu, Charlie Sheen a urmat cursurile Liceului Santa Monica, dar notele foarte mici şi nenumăratele absenţe au dus la exmatricularea lui cu puţin înainte de absolvire. La cei 48 de ani, protagonistul serialului „Two and a Half Man/ Doi bărbaţi şi jumătate” s-a asigurat că îşi va primi diploma anul acesta. 

Catherine Zeta-Jones a urmat cursurile liceului din Swansea, la care insa a renunţat la vârsta de 15 ani pentru a urma o carieră artistică. 

În schimb, Cameron Diaz a renunţat la vârsta de 16 ani la studii pentru o carieră de model. 

Nici Nicolas Cage nu poate uita momentul în care a abandonat liceul Beverly Hills, tot la vârsta de 16 ani. Un an mai târziu a dat lovitura cu rolul din serialul de televiziune „Best of Times”.

În schimb, Marlon Brando a renunţat la liceu, dar nu pentru că şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că a fost dat afară din cauza comportamentului rebel care i-a adus numai necazuri. 

Și Keanu Reeves a fost un elev problemă. Ca adolescent, acesta s-a mutat frecvent şi a urmat cursurile a patru licee într-un interval de cinci ani, inclusiv pe cele ale liceului de artă Etobicoke, de unde a fost exmatriculat la 16 ani. 

Chiar dacă a fost un student exemplar la Hogwarts în calitate de Harry Potter, Daniel Radcliffe a renunțat la liceu după ce cursurile au început să se suprapună cu repetiţiile şi filmările în care era implicat si nu a mai reușit să țină pasul. 

Distribuie articolul: