Artista de origine rusă, Ala Pugaceova, a ajuns la vârsta de 64 de ani. Interpreta a declarat presei că nu pregătește nimic pentru astăzi. Va sărbători în preajma celor dragi și a familiei. Cu toate acestea, azi se dă mare concert la Kremlin Palace. Despre faptul că acest concert a coincis cu ziua de naștere a divei, organizatorii insistă că este o pură coincidență. Diva pop a Rusiei, Alla Pugacheova, își sărbătorește astăzi cu mare fast ziua de naștere. Artista dă un concert mare, unde vor fi prezenți reprezentanți din crema vedetor și elita politică a Rusiei. Sărbătoarea va avea loc la Kremlin Palace, unde se preconizează și un recital al fiicei sale, Cristina Orbakaite. Ea a declarat presei că nu e vorba despre ceva legat de ziua sa. 

Toate zilele importante la Palatul Kremlin erau ocupate cu un an înainte, iată de ce a ales anume această dată. Iar faptul că astăzi, 15 aprilie, e și ziua ei, este o coincidență fericită. Potrivit artistei, rolul fiicei sale în concert este unul minor.

Galchin i-a dăruit elicopter

Toată lumea se întreabă ce-i va dărui Allei Pugaceova soțul ei, Maxim Galchin. Vecinii micului castel conjugal al cuplului Pugaceova-Galchin au declarat că nu departe de reședința lor, chiar pe un loc cu nămol, celebrul parodist a comandat construirea unei piste de aterizare-decolare. Vecinii cuplului sugerează că Maxim îi va dărui soției sale un elicopter.

Deși artista nu va sărbători public, fanii ei deja serbează aniversarea și așteptată cu nerăbdare ziua de astăzi. Din 2009, când Alla Pugacheva a părăsit scena muzicală, vedeta a apărut mai rar în public. Ziua ei de naștere este o bună oportunitate pentru fani de a o vedea în persoană.

Alla Pugaceova s-a născut la 15 aprilie 1949, la Moscova. Interpreta a reprezentat Rusia la Concursul Muzical Eurovision în 1997 și a ieșit pe locul 15.

Distribuie articolul: