Dacă încă nu știți ce să faceți în weekend, sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12:00 la 22:00 vă așteptăm la unicul festival subteran teatralizat din lume - Underland, organizat în cramele Cricova, care vine cu un program plin de muzică, vin de calitate și o mulțime de activități.

Iată câteva lucruri importante despre festival:

Program

La UNDERLAND Festival, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Pe cele 4 scene – Scena Izvarului, Scena Vinului Alb,Vinului Roșu și celui Spumant, timp de 10 ore, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 9 țări – SUA-Spania, Italia, Portugalia, Australia/Franța, România, Ucraina, și Moldova.

În paralel, vizitatorii vor avea ocazia să participe la Școli de Vin cu degustări și somelieri; un iarmaroc cu obiecte de artizanat, Teatrul Mare Jucăuș, Oficiul Sfântului Valentin, Academia de Științe Cabernetice, Sansara Divină, etc.

Nu uita să imortalizezi momentele petrecute în orașul Underland la diverse photo-points și să folosești hashtag-ul oficial al evenimentului #underlandfest la fotografiile distribuite pe rețelele de socializare.

Prognoza meteo

Nici un Cod Galben, Roșu sau de altă culoare nu poate perturba Underland Fest!
În orașul nostru subteran temperatura și umiditatea aerului este stabilă, iar precipitații și vânt nu s-au semnalat de când Elefantul Kesavan i-a adus pe primii oameni în Underland. Îmbrăcați-vă bine, echipați-vă zâmbete și bună dispoziție și să înceapă magia!

Oamenii Underland

În spatele organizării unicului festival subteran din lume stau circa 500 oameni din diferite domenii de activitate.

Bilete

Biletele pentru Underland Fest pot fi procurate online până sâmbătă, 17 februarie, ora 9:00, și la intrarea la eveniment. Prețul biletului este 250 lei. 

Transport

Transportul spre/de la festival va fi disponibil pe 17 februarie, de la orele 11:30 până la 22:30, la interval de 15-20 minute, de la stația de vizavi de circ. Prețul călătoriei este de 5 lei într-o direcție.

Vezi aici ce include prețul biletului

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sau website-ul oficial: www.underland.md

Evenimentul este organizat de PRofile Agency și Combinatul de Vinuri „Cricova”, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova.

 

Distribuie articolul: