Cea mai frumoasă zi din viața ta va deveni cu adevărat memorabilă dacă parfumul pe care îl vei alege va fi unul special și va reflecta veridic notele personalității tale.

Ce alegi: Parfum, apă de parfum sau apă de toaletă?
Parfumul
Este cea nai scumpă ”poțiune” din familia parfumurilor, întrucât presupune o concentrație de uleiuri în proporție de circa 40%. Dacă vei opta pentru un parfum pur, aroma acestuia va persista un timp îndelungat pe pielea ta.

Apa de parfum
Este mai puțin concentrată decât parfumul, însă este mai rezistentă decât apa de toaletă. Conține între 7 și 14% uleiuri esențiale.

Apa de toaletă
Se menține pe piele nu mai mult de 4 ore, întrucât conține doar 3% uleiuri concentrate. De obicei, se consumă rapid, deoarece se comercializează doar în sticluțe dotate cu pulverizator. Apa de toaletă se recomandă a fi pulverizată și pe pieptene, înainte de fixarea coafurii.

Mireasa parfum

Cea mai importantă regulă este ca parfumul pe care l-ai ales cu această ocazie specială, să fie pulverizat pe o piele curată și bine hidratată cu loțiune sau cremă de corp.

Pentru ca aromele parfumului tău să fie persistente, parfumerii recomandă un șiretlic, care presupune pulverizarea lichidului în zonele unde căldura și pulsul sunt mai intense: pe gât, în spatele urechilor, pe încheieturile mâinilor și în spatele genunchilor. Dacă nunta are loc vara, este contraindicată folosirea unor miresme concentrate și intense.

Portalul irlandez weddingsonline.ie a nominalizat 16, cele mai căutate arome de parfumuri destinate mireselor din întreaga lume:
”Marry Me”, ”Miss Dior Cherie”, ”Chance” by Chanel, Chanel ”Coco Mademoiselle”, ”Flowerbomb”, Viktor & Rolf, ”Intimately Beckham”, ”Elie Saab” – le Parfum, ”Dita Von Teese Femme Total”, ”Jo Malone Wild Bluebell”, ”Illuminum White Gardinia Petals” Perfume (opțiunea ducesei Middleton), ”Daisy” by Marc Jacobs, ”Vera Wang Princess”, ”Aura” by Swarovski, ”Flowers” by Kenzo, ”Jean Paul Gaultier Classique” și ”Oh Lola!” by Marc Jacobs.

Foto: doruhalip.ro

Distribuie articolul: