Toate femeile își doresc să arate de invidiat. Uneori, admirăm silueta unei femei și ne propunem să ajungem ca ea. Psihologii recomandă să ne străduim să arătăm ca noi! Află ce trebuie să înveți înainte de a slăbi. ,,Atunci când o persoană mănâncă abuziv, are stări emoționale care o deranjează, astfel își adulmecă durerea sufletească. E o stare de amăgeală, mănâncă mai mult pentru o stare de bine oferită de procesul mâncării. O femeie ce își dorește foarte mult să piardă kg are riscul să cadă pradă stresului și efectul dorit să fie invers. Pornim de la faptul că persoana trebuie să înceapă să se iubească.

Un exercițiu bun, inclusiv pentru bărbați, este să-și dezgolească tot corpul să se privească în oglindă și să-și admire orice părticică, să vadă cât de frumos l-a modelat natura, să aprecieze atât de mult tot ce are. Să le iubească atât de mult, încât de la sine va fi stimulat să încerce alimentația rațională. Atunci când omul este liniștit emoțional, împăcat cu ce este, se străduie să arate ca EL, nu ca cineva de pe revistă”, recomandă psihologul Tatiana Mânăscurtă.

Așadar, învață să te iubești! Adoptă un stil de viață sănătos, dormi suficient, mănâncă echilibrat, evită stresul și vei fi Tu cea la care visează alții.

Distribuie articolul: