„Doar Femeia” - astfel s-a intitulat spectacolul dedicat lor, femeilor și desfășurat pe 10 martie la Teatrul național de Operă și Balet din Chișinău. Un regal de piese frumoase, artiști cu renume, dar și multe alte surprize au adus pe scenă organizatoarele - Aura și Nona Marian. ce ținute au ales artiștii, admirați mai jos în fotografiile realizate de redacția noastră.

Au ales rochii nude sau bej – perfecte oricărui eveniment și în care poți pune un accent mai mare pe coafură sau machiaj: Tatiana Heghea, Natalia Gordienko și Lenuța Gheorghiță.

Cu o rochie neagră nu dai greș niciodată. Roxana a optat pentru una neagră și lungă, Corina Țepeș a ales una scurtă, cu imprimeuri tradiționale, iar Karizma a decis să eclipseze cu o ținută plină de sclipici.

Cuplurile de scenă s-au potrivit perfect: fie coloristic, fie la nivel de stil: Alexandru Manciu și Karizma, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Vitalie Dani și Anișoara Puică.

Revenind la motivele etno, o apariție spectaculoasă, marca Jana Berezovschi a avut-o interpreta Adriana Ochișanu.

Costumul alb este mereu la modă, iar pentru el au optat și Anișoara Puică, și Nona Marian. De cealaltă parte, negrul a fost ales de Aura.

Bărbații ales as clasicul – vorbim despre Ionel Istrati, dar și note de culoare și… camuflaj – Mihai Budurin și Ion Rață sau Vitalie Dani.

Două note de culoare deosebite: Aura – plină de soare, căldură și galben, dar și frumoasa Diana Rotaru – într-o ținută alb negru foarte sexy.

Foto: Dima Iacovlev