Săptămâna aceasta, au pășit pragul platoului UNIMEDIA, doi interpreți autohtoni: Nicu Țărnă și Adriana Ochișanu. Curioși peste măsură, i-am întrebat  pe interpreți, despre ce talisman le poartă noroc, atunci când urcă pe scenă, iar ei, ne-au răspuns următoarele:

Pe talismanul meu, îl port lângă inimă. Este de la biserică și-mi aduce întotdeauna noroc. Nu este o cruciuliță, ci este o bucățică din haina unor sfinți, prinsă cu un bold. Îți aduce și noroc,dar și te protejează, pentru că noi, artiștii, suntem expuși unor privii și energii diferite. Talismanul meu este Dumnezeu, la care mă rog de fiecare dată, atunci când am ceva de făcut”, mărturisește Adriana Ochișanu.

Atunci când a fost întrebat, de jurnalista Cristina Aramă, despre ce talisman îi aduce noroc, Nicu Țărnă a spus foarte succint: ”Talismanul meu este Cristina” (soția interpretului).

Amintim că Nicu Țărnă s-a căsătorit cu Cristina Cojocaru, expertă anticorupție, la 20 iulie 2013, iar nașa de cununie a cuplului este deputata Liliana Palihovici.

Foto: Facebook.com, PentruEa, UNIMEDIA.MD

Distribuie articolul: