Chiar dacă nu a obținut suficient credit din partea publicului european, ca să treacă în finala concursului Eurovision Song Contest, interpreta Cristina Scarlat nu se oprește aici. Cântăreața pregătește câteva surprize, despre care a pomenit în cadrul unui interviu recent, acordat portalului de știri UNIMEDIA.

”Deja sunt în muncă și vreau, cât de curând, să scot următoarea piesă. Va fi o piesă absolut surpriză, diferită de ceea ce am făcut eu până acum și n-o să deschid prea multe paranteze până o să știu că este aproape gata. Minim două piese vreau să scot acum, nici răbdare nu am”, ne-a mărturisit, entuziasmată, Cristina Scarlat.

Întrebată despre când va avea loc această lansare, interpreta a spus: ”Mă tem să spun despre când se va întâmpla, pentru că vreau să se împlinească. Deja am devenit și superstițioasă. Cu toate situațiile care se întâmplă în viață… Îmi doresc mult să fie o continuitate a acestui eveniment.

Oricum lumea a aflat de mine: care se bucură, care nu, însă orice aș scoate eu acuma o să aibă popularitate, pentru că cei care mă iubesc și mă admiră or să vrea să se bucure de produsul pe care l-am scos. Cei care nu, or să vrea să-l privească, ca să mai discute ceva negativ. Deci, eu sunt în plus și dintr-o parte, și din alta!”

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: