Anul Șarpelui de Apă începe oficial pe 10 februarie 2013 și se va încheia pe 30 ianuarie 2014. În această perioadă de timp, îți recomand să fii precaut în toate, pentru că în noul an te poți aștepta la situații imprevizibile, răsturnări de situații sau surprize. În anul Șarpelui vei putea continua ceea ce ai început anul trecut, iar cifra magică 13 poate fi cu noroc pentru unii și cu ghinion pentru alții. Așa cum procedează Șarpele, trebuie să acționezi imediat și să profiți de ocaziile care vin. Nu pierde șansa! Aspectele și poziția planetelor pentru coordonatele Republicii Moldova, reflectă o situație mai încordată pe plan economic. În schimb, situația este cât se poate de bună pentru oamenii de afaceri care vor investi în proiecte mari și cu perspectivă. Nu uita că banii trebuie să circule!
În 2013 în țara noastră se prevăd schimbări pe plan politic. Vor avea loc diferite înțelegeri ascunse, intrigi și alte lucruri organizate din umbră la cei care stau la cârma țării.

Puterea din Moldova va suferi o transformare continuă, care se va reflecta direct asupra sferelor sociale și economice. Cu aceste lucruri se vor confrunta toate țările din lume, nu doar Republica Moldova.
Îmi amintesc acum câțiva ani, la sfârșitul anului 2008, mă uitam la situația țării noastre din punct de vedere astrologic, pentru anul următor. Am observant atunci niște aspecte mai încordate și cuadraturi, care au dus într-un final la proteste în masă nu doar în Moldova.

Acum, însă, când mă uit la situația astrală pentru anul 2013 și văd careul lui Pluto din Capricorn cu Uran din Berbec, trebuie să menționez faptul că va fi dificil pentru cei care vor libertate, care luptă pentru schimbare și inițiativă. Și asta pentru că vor apărea o grămadă de lucruri care vor împiedica procesul, fie la nivel birocratic fie la nivel de legislație. Datorită acestui careu din primăvară, mai exact de prin luna aprilie și până spre sfârșitul anului 2013 situația va fi complicată. Dar o mare atenție și precauție trebuie acordată în luna mai și începutul lunii noiembrie.

Așa cum Șarpele se consideră a fi un animal înțelept, datorită unui sextil dintre planetele Pluton și Saturn, ne putem aștepta la schimbări în legislație și lupta cu corupția. Aceste situații vor fi sesizate în prima și ultima parte a anului, vara – lumea se odihnește, este cu gândul în altă parte. Totuși, Republica Moldova trece printr-o perioadă de criză mare, de transformare a sistemului de conducere, de înnoire și repornire a unor procese care au stagnat câțiva ani. Pe tot parcursul anului 2013, țara noastră va avea de înfruntat o serie de probleme, inclusiv financiare. E o situație asemănătoare cu ceea ce Moldova a trecut după căderea Uniunii Sovietice, iar un indiciu în acest sens a fost alegerea cu greu a președintelui țării. Mai încordat va fi prin august, septembrie și octombrie pentru sistemul politic. Iar sfârșitul anului 2013, prevede răsturnări de situații majore pentru țara noastră.

În schimb, Moldova are șanse mari să semneze contracte internaționale foarte productive pentru cetățenii acestei țări. Dacă în prima parte a anului, când Jupiter e în Gemeni e bine să investim în studii, învățătură, atunci în a doua parte a anului când marele benefic trece în Rac, se recomandă să acordăm mai multă atenție familiei. Este posibil să atestăm o revenire în țară a unor cetățeni plecați peste hoatre la muncă.

Nu este un an ușor pentru Moldova, dar există șanse frumoase pentru fiecare dintre noi. Trebuie să depunem efort, să prindem șansa și să manifestăm înțelepciune, conform celui care guvernează anul 2013, Șarpele.

Distribuie articolul: