Laureații Marelui Premiu din finala Românii au Talent surprind din nou. De data asta, cei 8 vocaliști au participat la un experiment organizat într-un supermarket din România, în colaborare cu echipa emisiunii ”La Măruță”.

Cei 8 membri de la Art Goup Brio Sonores și-au pus salopete de muncitori, au luat niște mături în mâini și au început să cânte în mijlocul supermarketului, lăsându-i mască pe vizitatori.

Opera interpretată la supermarket i-a făcut pe vizitatori să-și scoată telefoanele mobile și să filmeze, foarte entuziasmați, prestația băieților.

Potrivit protv.ro, după experimentul realizat la magazin, băieții au mers la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acolo au dezmințit informația potrivit căreia în grup ar fi apărut un conflict, după câștigarea Marelui Premiu.

“Noi suntem ca o familie, nu există niciun scandal. Din 2009, erau mai mulți băieți care făceau parte din Brio Sonores. Eram 14-16, iar pe parcursul anilor, numărul membrilor s-a filtrat și am rămas opt. Numărul de persoane era tipic mai mult pentru un cor. Sunt doar vorbe argumentele ce țin de drepturi, nu e nici pe departe așa. PR-ul negru este tot un PR”, au declarat băieții, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Amintim că recent, cei opt vocaliști au fost decorați de Mitropolitul Vladimir cu ordinul „Meritul Bisericesc” (gr. III).

Foto: Ellene Mocrii, motropolia.md