Face bani pe bandă rulantă. Loredana Groza a ştiut întotdeauna să se reinventeze. Probabil un motiv în plus ca, pe lângă concertele pe care le are, artista să câştige sume frumuşele şi din reclame. Loredana promovează un parfum şi, în paralel, face reclamă la un detergent, iar pentru asta e plătită regeşte.

Loredana Groza (43 de ani) a pus, mai nou, mâna pe două contracte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar. Interpreta a semnat mai întâi un contract cu o firmă de produse cosmetice, pentru a promova un parfum. Potrivit surselor Click!, 10.000 € ar fi primit solista de la Avon Cosmetics pentru reclama la parfumul Premiere Luxe, lansat luna trecută.

Este şi primul parfum care îi poartă numele îndrăgitei interprete. Înainte de lansarea acestuia, Loredana a realizat o şedinţă foto pentru care s-a îmbrăcat într-o rochie elegantă din dantelă neagră.

În acelaşi timp, de câteva zile rulează un spot pe micul ecran, în care artista face reclamă la Dero. Contractul se întinde pe câteva luni bune şi i-a adus Loredanei în buzunar nu mai puţin de 35.000 euro, potrivit surselor noastre.

 Se spune că suma aceasta este una dintre cele mai mari care s-au oferit în astfel de campanii. Totuşi, loredana câştigă foarte bine şi din muzică. Pentru un spectacol, se pare că artista e plătită între 8.000 şi 10.000 €.

Sursa:  www.click.ro

Foto: captură video, click.ro, sigina.ro.

Distribuie articolul: