Cătălin Botezatu rămâne una din cele mai plătite vedete de televiziune din România. A prelungit contractul cu Antena 1 și, pentru patru emisiuni, două dintre ele în premieră, este de așteptat să fie plătit cu circa 250.000 de euro! 

Cătălin Botezatu face rating prin orice, prin showurile TV pe care le realizează, dar și prin simpla prezența într-o emisiune TV, ca invitat. Iar mai marii din televiziune știu asta. Designerul a fost la un pas de a semna cu Kanal D, dar a prelungit contractul cu Antena 1, urmând să fie la cârma a patru emisiuni de divertisment, anunță ADPM.

 Cătălin Botezatu

Este vorba de „Burlacul”, „Next Top Model”, dar și două noi producții, formate internaționale, ce se anunță un mare succes. Pentru un an de muncă aproape zilnică, filmările derulându-se de multe ori și noaptea, designerul va fi plătit, așa cum scrie Libertatea, cu 250.000 de euro.

O sumă mare pentru mulți, însă justificată pentru beneficiile comerciale pe care le va aduce Botezatu postului cu care a semnat contract. În plus, suma compensează și efortul pe care îl va face designerul în tot acest timp, punându-și în pericol sănătatea.

Distribuie articolul: