În numerologie, fiecare literă ce compune un nume dispune de o vibrație aparte și este asociată anumitor semnificații. Una peste alta, sunt însă două litere care domină din start un nume: Prima literă a numelui (cunoscută în numerologie drept “Cornerstone”) și ultima literă a numelui (cunoscută în numerologie drept “Capstone”).

Într-un articol anterior îți prezentam semnificațiile primei litere ce compun numele tău, însă astăzi dorim să îți facem cunoștință cu o literă la fel de importantă: ultima literă a numelui tău cel mai cunoscut.

Inițiala prenumelui este cea care descifrează personalitatea unei persoane, axându-se asupra atitudinii persoanei respective față de probleme și obstacole, dar și asupra manierei în care profită (sau nu) de oportunități. Pe de altă parte, ultima literă a numelui în schimb are în vedere personalitatea umană, reprezentând atitudinea persoanei respective față de proiecte, sarcini, îndatoriri, capacitatea acesteia de a finaliza ceea ce a început. Ultima litera a numelui vorbește despre “cum faci” ceea ce “spui că faci”.

Oricât am vrea să fugim de ele câteodată, responsabilitățile și îndatoririle fac parte firesc din viața noastră cea de toate zilele. Descoperă secretele numelui și află ce spune ultima literă a numelui despre tine, despre personalitatea ta și despre cum îți onorezi obligațiile în viață! Află cum te influențează ultima literă a numelui!

ATENȚIE! Se are în vedere numele mic sau prenumele, numele tău cel mai comun și sub care ești cel mai bine cunoscută. (poate să fie întreg prenumele, un alint sau o prescurtare, în funcție de cum ești cunoscut /a celorlalți: Ana spre ex, D, Mari, Juliet, Cris, Bogdan etc.)

Ce spune ultima literă a numelui despre tine?

A – Ești o fire optimistă și nu te lași ușor descurajată. Ești foarte hotărâtă și sigură pe tine atunci când vine vorba de a rezolva un task sau o problemă. Cum, necum, chiar și în condiții dificile, reușești să duci la capăt ceea ce ai început.

B – Ești sensibilă și emoțională și, indiferent de natura proiectului sau a îndatoririlor, te implici mai mult de 100%. Ești croită astfel încât să nu poți sta deoparte. Depui multă pasiune în taskurile tale, dar te și consumi mult pentru fiecare dintre ele. Apar de aceea uneori blocaje.

C – Pozitivă și optimistă, ai o înclinație vădită pentru glume. Știi că viața e un lucru serios, însă îți place să nu o iei într-un mod atât de serios. Nu lași dificultățile întampinate să te doboare, ci înveți din ele. Îți simți inima senină și ușoară de fiecare dată când finalizezi ceea ce ți-ai propus.

D – Dacă te caracterizează ceva înainte de toate, acel ceva înseamnă perseverență, înseamnă răbdare, înseamnă ambiție, înseamnă capacitatea de rezistență. Nici nu concepi să nu duci la capăt un lucru pe care l-ai început. Nu te dai bătută cu una, cu două și faci parte din categoria celor care nu se lasă niciodată învinși.

E – Ai o modalitate directă de a aborda responsabilitățile, problemele și, fără să o iei pe rute ocolitoare, mergi drept către miezul problemei. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru tine, modalitatea cea mai sigură pentru ca un proiect să fie de succes este să fie lăsat pe mâna ta. Nu ar fi rău ca din când în când să renunți la încăpățânarea ta și să accepți și sugestiile celorlalți.

F – Ești empatică, prietenoasă și manifești înțelegere pentru cei din jurul tău. Uneori îți lași propriile proiecte pe un plan secundar doar pentru a-i ajuta pe ceilalți în finalizarea proiectelor lor. Un sfat: uneori este bine și eficient să fii puțin egoistă.

G – Ești puternică și ai încredere în abilitățile tale, iar acest lucru se simte în tot ceea ce faci. Îți îndeplinești obiectivele eficient și în timp util, cu responsabilitate și eficiență. Muncești mult, iar succesul va fi de partea ta la un moment dat. Nu-ți neglija însă viața personală.

H – Ești echilibrată și ai o abordare logică și ordonată a lucrurilor. Ataci un obiectiv pas cu pas până când ajungi în vârful piramidei. De obicei, finalizezi cu succes ceea ce ți-ai propus. Atenție însă la pierderi și eșecuri. Chiar dacă vrei să ascunzi de ceilalți acest lucru, suferi îngrozitor atunci când nu te ridici la propriile înălțimi.

I – Ești o persoană interesantă și extravagantă. Deși nu puțini sunt cei care în necunoștința de cauză nu îți acordă sorți de izbândă, reușești să uimești prin originalitatea modului în care îți împlinești obiectivele. Capacitatea de concentrare nu este însă punctul tău forte. Adesea lași lucrurile la voia întâmplării.

J – Ai o sensibilitate deosebită și viitorul este o sursă constantă de îngrijorare pentru tine. Te înspăimântă ceea ce nu poți prevedea și urăști nesiguranța. Deși ești extrem de competentă, această atitudine îți poate aduce amânări și pierderi în finalizarea proiectelor, a obiectivelor și a țelurilor tale.

 

K – Eziți ceva și o iei pe rute ocolitoare până când reușești să îți duci la bun sfârșit un proiect sau obiectiv. Ai nevoie mai ales de sprijin și de încurajare din partea celor dragi. Însă îndeplinirea a ceea ce ți-ai propus îți da avânt și energie, sporindu-ți într-un mod fantastic încrederea în sine.

L – Ai multe calități pe care nu le are nimeni, însă și tendința de a fi negativă și de a te descuraja cu ușurință. Îți este teamă de angajament și de asumarea responsabilităților ceea ce te face uneori să renunți înainte de a începe bine. Acordă-ți șanse pentru că le meriți. Începe să vizualizezi rezultatele ca și cum le-ai fi obținut. Este o tehnică ce funcționează întotdeauna!

M – Dacă nu ai așteptări exagerate de la tine însăți și renunți să-ți faci o mie de scenarii legate de reacțiile celorlalți vizavi de reușitele /eșecurile tale, atunci poți duce fără probleme la bun sfârșit orice ți-ai propune. Învață că mai întâi de toate contezi tu în fața ta.

N – Ești individualistă, creativă și ai ceea ce lipsește multora: viziunea. Nu este însă cazul să ai idei preconcepute sau să-i subestimezi pe ceilalți. A coopera sau a accepta ajutorul celorlalți nu înseamnă a fi slab. Chiar și cei puternici au umeri pe care să se sprijine.

O – Ești plină de viață și ai o voință puternică ce nu se lasă înfrântă cu una, cu două. Atunci când eșuezi sau cazi, cazi în picioare. Atunci când ai ceva de făcut, o faci cum trebuie și nu te lași prinsă în plasa amânărilor sau a lui ‘e prea mult pentru mine’.

P – Ești ambițioasă, perfecționistă și faci greșeli tocmai din teama de a nu greși deloc. Ceri prea mult atât de tine însăți, cât și de la ceilalți. Ai tendința de a domina și de a face presiuni atât asupra ta, cât și asupra celorlalți. Împlinirea vine atunci când înțelegi că uneori ‘mai puțin’ înseamnă mai mult.

R – Ești încrezătoare în tine însăți și în propriile puteri. Micile victorii personale te stimulează. Cu fiecare sarcină pe care o duci la finalitate, capeți mai mult curaj să o începi pe următoare. Țelurile tale nu sunt idealiste, ci practice, realizabile.

Q – Există un cuvânt care te caracterizează cel mai bine: spontaneitatea. Ești dinamică, promptă și ai energie multă. Nu îți plac regulile. Activitățile tale și lucrurile în care te implici 100% sunt caracterizate de neconvențional. Ceilalți nu știu niciodată la ce să se aștepte de la tine. Pleci de la un punct și ajungi în cu totul alt punct. Rezultatele tale sunt surprinzătoare, altele decât cele scontate.

S – Ai un farmec anume care atrage oamenii ca un magnet în jurul tău. Concentrarea nu este punctul tău forte. Ești impulsivă și ai tendința de te risipi într-o mie de direcții. Știi însă acest lucru și găsești soluții ingenioase și istețe pentru a ajunge acolo unde trebuie.

T –Ești îndrăzneață, diplomată și atrasă de lucrurile pe care nu le-a mai făcut nimeni. Ești un adevărat deschizator de drumuri. Pentru că de cele mai multe ori experimentezi și calci pe terenuri nesigure, a obține sau nu rezultatele la care sperii este pentru tine o chestiune de noroc și fler. Uneori, renunți chiar la jumătatea drumului.

U – Nu ești foarte încrezătoare în forțele proprii și întotdeauna găsești loc de îmbunătățiri în ceea ce te privește. Te subestimezi prea mult. Uită-te la situațiile criza sau la situațiile în care intervine ceva de făcut urgent. Cum, necum, reușești să rezolvi totul cu brio. Este adevărat că îți solicită un consum energetic și emoțional mare.

V – Ai instincte bune și o intuiție extraordinară, însă uneori acestea nu sunt suficiente. Pentru a ajunge la rezultate excelente și a-ți atinge scopul propus, trebuie să te bazezi pe fapte concrete. Determinarea joacă și ea un rol important în atingerea succesului.

W – Ai o fire calmă și răbdătoare și nu îți place să fii prinsă în mai multe lucruri deodată. Ai propriul ritm de a rezolva lucrurile și propriile metode. Adesea nu se sincronizează cu ceea ce s-ar aștepta alții de la tine.

X – Ai o fire boemă și visătoare și duci la finalitate cu plăcere ceea ce îți face plăcere. Orice contravine personalității tale, idealurilor sau principiilor tale de viață te apasă sau îl percepi ca pe o obligație.

Y – Ești ca toți ceilalți atunci când vrei să realizezi ceva: trebuie să faci ceea ce ți-ai propus. Nu ești deloc ca ceilalți când vine vorba de cum realizezi acel ceva: de ce să nu fac în maniera proprie? Haotic, ilogic sau de neânțeles pentru unii, tu ai logica și ordinea proprie după care te ghidezi.

Z – Ai toate șansele de a reuși să duci la finalitate orice îți pui în minte. Ești întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți, surprinzând prin rapiditatea acțiunilor tale și felul obiectiv în care percepi situațiile. Dacă nu lași graba să îți strice treaba, succesul va fi de partea ta de cele mai multe ori.

Sursa: www.bzi.ro

 

Distribuie articolul: