Vrei să ştii ce fel de fire ești sau cum sunt colegii sau prietenii tăi? Semnătura personală dezvăluie multe despre caracterul unei persoane. Iată!

Dimensiunea

Semnătura întinsă dezvăluie un om cu idei profunde, iar cea compactă, caracterizează o persoană care are o gândire fixă.

Lungimea

Dacă iscălitura este lungă înseamnă că persoana respectivă intră în esenţa problemelor. Oamenii vigilenţi şi sârguincioşi sunt caracterizaţi de o semnătură cu lungimea medie, iar una scurtă, denotă un caracter care nu se poate adapta la activităţile monotone.

Tipul

Rotunjimea caracterelor divulgă un suflet blând şi o minte echilibrată, iar o semnătură cu litere răzleţe şi neordonate spun despre autor că este uşor iritabil şi independent.

Distanţa

Spaţiul mare dintre litere caracterizează o fire generoasă, semnătura cu distanţa mică aparţine persoanelor echilibrate, iar cea înghesuită dezvăluie lăcomia omului.

Înclinarea

O iscălitură înclinată spre stânga caracterizează o persoană  individualistă şi extrem de perseverentă, spre dreapta exprimă capacitatea de înţelegere a autorului, iar semnătura dreaptă denotă stâpânire de sine şi corectitudine.

Sublinierea

Dacă semnătura este subliniată în partea de jos înseamnă că ai de-a face cu un om ranchiunos, iar dacă sublinierea apare deasupra iscăliturii, persoana este mândră şi orgolioasă. În cazul în care semnătura este trasată pe mijloc de o linie înseamnă că persoana respectivă este autocritică.

Distribuie articolul: