Alegerea culorilor când vine vorba de vestimentație, dar și de manichiură și pedichiură nu este întâmplătoare. Dacă ținutele le adaptăm pe parcurs în funcție de material sau de sezon, oja aleasă pentru unghii este întotdeauna o emanație a propriei personalități, dar și a stării de spirit. Așadar, oja ta ce spune despre tine? Oja roșie
Roșul este afirmarea supremă a stilului, a eleganței. Este cea mai seducătoare culoare, atrage atenția, iar pe piață găsim toate nuanțele posibile. Oja roșie clasică reprezintă reîntoarcerea la tradiționalism, la feminismul și senzualitatea pură a femeii în plină emancipare, dar sigură pe șine și neînfricată.

Oja albastră
Nu e vorba de un bleu pal, pastel, ci de unul mai puternic cromatic. Deși este o culoare rece, trebuie să știm că cele mai puternice focuri ard cu flacără albastră. Femeia care alege culoarea albastră pentru unghii este cea care vrea să se afirme, vrea să iasă în evidența fără să-o fie teamă că o dă în bară. Îi place să experimenteze și se distrează făcând-o.

Oja burgundi
Cea care poartă burgundi pe unghii este o femeie sofisticată. Nu este o fetișcană, nici o femeie simplă care abia acum descoperă tainele cromaticii în stilul vestimentar și nu numai, ci este o femeie în toată puterea cuvântului care știe foarte bine cum să aleagă vinul potrivit fiecărui preparat culinar.

Oja neutră
Culorile neutre pur și simplu nu vor să iasă din modă de câțiva ani buni. Fie că vorbim de nuanțe nud crem, nud roze sau chiar către gri, oja neutră dezvăluie o femeie naturală și caldă, pe care te poți bază căci nu este schimbătoare, iată de ce vrei să o ții lângă tine tot restul vieții.

Oja verde
Verdele este o culoare complementară în natură. Recent, verdele a reintrat în trend cu toate nuanțele sale. Femeia care îl poarte denotă dinamism și nonconformism.

Oja orange
Orange sau portocaliu stă cot la cot cu nuanțele naturale, neutre, căci nici această nu devine desuet de mulți ani încoace. Odată ce îi prinzi gustul, nu te mai saturi. Femeia care îl poartă este una care se reinventează des, jucăușă, plină de vitalitate și chiar exotică.


Oja roz pastel

Acesta este asociat femeilor-prințese, adevărate domnițe care nu s-au copt până la vârstă maturității, fiind de-o prospețime debordantă. Oja roz pastel este adesea purtată de cele care trăiesc cumva atemporal, în propriul glob de cristal unde și-au aranjat ambientul astfel încât, în orice parte s-ar uită, există ceva care le alintă sufletul și mintea. Sensibilitatea în formă pură.

Oja galbenă
Căldură, o zi însorită – asta îți spune oja galbenă, a cărei evidență nu ai cum să o treci cu vederea. Femeile care poartă ojă galbenă sunt adesea extrovertite și volubile.

Oja mov (imperial)
Una dintre cele mai scumpe, distinse și greu de găsit culori în trecut, acestă culoare denotă creativitate, fiind produsul a două alte culori: albastru și roșu. Albastrul inspiră liniște, roșul arată putere, iar acesta combinație de forțe în oja mov dă o energie specifică creativilor.

Sursa: Lyla.ro

Distribuie articolul: