După ce mai multe site-uri din România și apoi, din Republica Moldova, au distribuit un zvon, conform căruia Andra ar divorța de Cătălin Măruță, prezentatorul român a rămas de-a dreptul indignat și a distribuit, recent, un mesaj prin care a comentat impertinența celor care au difuzat această știre.

” După o cafea și înc două click-uri, aș vrea să mai împărtășesc ceva cu voi. Știrea conform căreia am anunțat că divorțez a apărut pentru prima oară pe site-ul wowbiz, fără a fi precizată vreo sursă. În text, autorul care s-a semnat numai cu inițialele, spune că declarația pusă între ghilimele a apărut pe contul meu de Facebook, iar apoi, la sfârșit, adăuga că este un cont care nu îmi aparține.

Cu alte cuvinte, jurnaliștii care mă cunosc, care știu ce cont de Facebook am (ca doar l-au mai citat sau au preluat poze de aici de atâtea ori), au publicat o minciună cu bună știință, cu un titlu de-a dreptul jignitor (l-au schimbat ulterior în “BOMBĂ! Andra și Cătălin Măruță ar fi anunțat că se despart – Care este adevărul din spatele acestei știri ce a luat prin surprindere pe toată lumea”. Și textul a fost editat la câteva ore după publicare, dar minciuna a rămas gogonată).

Ziarul Click a preluat aceeași informație apoi, deși o puteau verifica la fel de ușor, cu un simplu telefon, dacă nu cumva observau că citeaza un site care nu are nicio sursă! Ei de fapt m-au sunat, dar nu le-a convenit răspunsul meu. Deși am spus că nu e adevarata declarația, tot au preluat minciuna.

Aș vrea să fie clar: asemenea titluri și articole nu înseamnă nici jurnalism, nici pamflet. Înseamnă bataie de joc pentru cititori care îi taxeaza imediat pe autori cu sute de comentarii extrem de dure.”

Într-un alt mesaj, publicat mai devreme, Măruță a declarat fanilor și jurnaliștilor:

”Înainte să preluați, să citați, să credeți știrea falsă care a fost publicată pe câteva site-uri, vreau să fac niște precizări. Nu divorțez. Nu am scris nicăieri că divorțez. Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe dacă știrea este adevarată. De fapt, știrea are un titlu mincinos pentru a păcăli cititorii cu bună știință: în textul așa-zisului articol, este scris la final că au preluat o declarație de pe contul meu de Facebook, cont care nu îmi aparține. Aceste știri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presă. Așadar, bună dimineața! Să ne trezim cu toții la realitate! Să aveti o zi frumoasă!

P.S. Dacă vă plac poveștile SF, vă recomand eu niște cărți, dacă vreți. Nu citiți aceste așa-zise “articole” de pe site-uri de calitate îndoielnică, nu merită!”

Amintim că Andra și Cătălin s-au căsătorit la 23 august 2008, iar pe data de 16 martie 2011, a venit pe lume fiul lor, David.

Sursă foto: Facebook.com

Andra a pășit pe scena de la Romanii au talent, purtând o rochie aurie, extrem de sexy. – See more at: http://www.obiectiv.info/prima-reactie-a-andrei-dupa-zvonurile-ca-ar-divorta-de-catalin-maruta_38456.html#sthash.2jmhL0db.dpuf

Distribuie articolul: