Interpreta Karizma a mărturisit, astăzi, în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA, câteva detalii despre noua sa relație. Despre cum se simte în noua intrigă amoroasă, ce zodie are noul iubit și cu ce capricii se alintă cei doi, aflați în cele ce urmează.

Karizma susține că pe noul bărbat, care o face fericită, nu-l ține ascuns de lumina reflectoarelor:

”Toată lumea crede că eu îl țin ascuns în dulap. Nu este așa: ies cu el la bere, la cafea, în parc, la film, la ceai, la vin, la orice ar fi. Ne întâlnim în oraș nu în locuri speciale, cu draperii. Noi ne ținem de mâini când suntem în stradă, avem treburile și problemele noastre etc., doar că eu nu fac publică această relație. Eu nu postez fotografii pe rețelele mele de socializare, nu-l iau cu mine la diferite evenimente mondene, pentru că știu că asta nu-i place și nu vreau să-l impun să facă lucrurile pe care nu le vrea, de aceea, nu-l ascund. Suntem ca orișicare altă pereche normală, doar că mai puțin promovată. Nu vreau să-mi fac relația publică. Cu cât mai puțini știu, cu atât mai bine dorm eu.”

Întrebată fiind despre calitățile pe care le apreciază la noul său partener, Karizma a apreciat faptul că este auzită: ”Astăzi, oamenii nu se mai aud. Oamenii discută astăzi nu pentru a auzi, ci pentru a băga replici. Mă bucur că el mă aude. Este foarte important, pentru o femeie, să fie auzită.”

Despre capriciile care adoră să-i fie îndeplinite de către noul iubit, Karizma a enumerat cafeaua de dimineață: ”Ador să beau cafeaua încă în momentul în care sunt semi-adormită. Îi cer asta doar în week-end.”

Intepreta a mărturisit că noul bărbat din viața ei este Capricorn, la fel ca și ea: ”Este pentru prima oară când sunt într-o relație cu un băiat de aceeași zodie. Ne certăm la fel și ne împăcăm la fel. Cedăm împreună. Pot să fiu foc și pară, iar în zece minute să caut împăcarea. ”

Totuși, Karizma spune că, în timpul apropiat, încă nu ne vom delecta cu imaginea unui inel de căsătorie pe inelarul său: ”Nu planificăm, nu vorbim despre nuntă. Vorbim despre viitor, despre familia pe care am vrea să o facem, dar nu punem dăți concrete și nu ne dăm indicii. Vorbim deschis și nu avem de ce să ne grăbim.”

Surse foto: Facebook.com, rybaleov.com

Distribuie articolul: