După ce presa ucraineană a publicat informația cu privire la divorțul dintre cântărețul Potap și Irina Gorovaya, tabloidele s-au grăbit să titreze că acum, artistul de 35 de ani ar avea verde pentru a-și oficializa relația cu partenera sa de scenă - Nastya Kamenskykh. Mai ales că acest zvon a fost întărit de faptul că pe inelarul Nastyei apăruse o bijuterie nou-nouță. Potap a reacționat cu privire la acest subiect.

După ce mai multe surse din Ucraina și Federația Rusă au anunțat că Potap și Nasya Kamenskykh planifică să-și joace nunta, rapperul a oferit un interviu pentru emisiunea „Зірковий шлях”, de la postul de televiziune Украина, în care a atins și subiectul vieții sale sentimentale.

nas

Artistul însă nu a confirmat și nici infirmat principala concluzi e mediatizată pe larg în presă:

„Informația oficială, lansată cel mai recent, este despre faptul ă eu și Irina Gorovaya am divorțat. Restul sunt concluzii și invenții ale jurnaliștilor.

Atunci când voi dori să-mi împărtășesc viața privată, neapărat le voi comunica reprezentanților presei despre faptul că sunt îndrăgostit de o anumită femeie și vreau să mă căsătoresc cu ea”, a comunicat artistul, în emisiune.

Anastasia nu a oferit niciun comentariu la același subiect.

Foto: lime.apostrophe.ua

Distribuie articolul: