Geanta este accesoriul nelipsit din garderoba oricărei femei. Mai mari sau mai mici, negre sau în culori deschise, genţile sunt necesare pentru a purta în ele diverse lucruri strict necesare zilnic, femeieşti sau mai puțin obișnuite. Însă geanta pe care o porţi are şi ea o anumită semnificaţie. Vezi ce spune geanta ta despre tine!

Geanta foarte mare – este geanta perfectă a femeilor cu personalitate creativă, care se străduiesc să atingă perfecţiunea tot timpul. Deci, eşti o perosană cu foarte multe pasiuni.

Geanta “de doctor” – este preferata femeilor cu atitudine, care au găsit un echilibru perfect între partea sa feminină şi partea sa de luptătoare.

Geantă

Geanta plic – este accesoriul preferat de femeile stilate. Cu o astfel de geanta atragi uşor atenţia, pentru că, deşi este mică, aceasta este mai nonconformistă.

Geanta de umăr – posesoarea acesteaia iubeşte mult libertatea. Poate fi caracterizată drept o persoană sigură pe sine şi plină de viaţă.

Geantă de umăr

Geanta cu franjuri – femeile care preferă să poarte acest tip de geantă sînt stilate şi le place să fie mereu în centrul atenţiei.

Geanta ghiozdan – femeile care preferă acest tip de geantă păstrează un echilibru între feminitate, romantism şi aventură.

Genti din garderobă

Geanta matlăsată – sunt preferatele femeilor puternice. Acestea sînt simple şi fine, la fel ca şi cele care le poartă.

Geanta croşetată – posesoarele unor astfel de genţi sînt nişte persoane romantice şi visătoare. O astfel de geantă vorbeşte despre o persoană foarte ambiţioasă, pe alocuri naivă, dar sigură în forţele proprii.

Sursa: Expresul.com; Foto: wordpress.com

Distribuie articolul: